Suljeclose
Make
Mies, 51v, Jyväskylä
Löytyisikö kivaa naista kevääseen, hetkittäin seuraksi tai useammin. Läheisyys, hellyys, hyvät keskustelut, siinä jo paljon, lisääkin voimme kokea. Voit olla vapaa, varattu kunhan kaipaat jotain mitä voisin Sinulle tarjota. Ikäsi ei tärkeä, vaan reippaus, uskallus elää ja heittäytyä. Ja luotettavuus varmaan selviö molemmin puolin. Mitä onkaan mielessäsi, ole rohkea ja kerro. Muistathan että elämä on lyhyt. Tuskin minua tulet säikähtämään, olen ihan normimitoissa, siististi pukeutuva hyvin käyttäytyvä mies. Laita vastaukseesi e-mail osoite...
Lähetetty 12.3.2019 klo 17:10, #18204

Ilmoitukseen vastaaminen

Voit vastata tälle ilmoittajalle lähettämällä tekstiviestin ISKURI 12875 + oma viestisi numeroon 17239. Lähetetyn tekstiviestin hinta on 0,95 euroa.

Ilmoittaja voi vasta sinulle Iskurin kautta tekstiviestillä tai voit antaa muun yhteystiedon vastauksessasi.

Tekstiviestin enimmäispituus on 160 merkkiä. Tätä pidemmät viestit lähtevät puhelimestasi useampana viestinä ja laskutetaan jokainen erikseen. Älä käytä vastausviestissäsi hymiöitä tai muita erikoismerkkejä, ne eivät välity vastaanottajalle ja vähentävät merkittävästi yhteen viestiin mahtuvien merkkien määrää.