Suljeclose
Lonely heart
Mies, 44v, Oulu
Hei, sinä 35-48v ihana sinkku nainen. Täällä voisi olla sinulle se oikea ☺️ olen vajaa parimetrinen normikokoinen siisti kaveri, töissä oleva ja harrastuksia on myös monenmoisia. Mm. Pyöräily, lenkkeily, frisbeegolf, lukeminen, sarjoja seuraillen myös. Myös matkustelu on aina kivaa, viimeisin reissu oli Norjassa, tänä vuonna ois tarkoitus lähtä johonkin lämpimään 😉 Ois kiva löytää neito, kenen kans vois ainakin joitain harrastuksia myös yhdessä harrastaa, tottakai pitää myös vapaa-aikaa olla molemmilla 😊 En polta, Alkoa käytän harvoin. Toivottavasti saan joltain kivalta neidolta viestiä ja päästään tutustumaan 😙
Lähetetty 11.4.2019 klo 13:04, #19912

Ilmoitukseen vastaaminen

Voit vastata tälle ilmoittajalle lähettämällä tekstiviestin ISKURI 38918 + oma viestisi numeroon 17239. Lähetetyn tekstiviestin hinta on 0,95 euroa.

Ilmoittaja voi vasta sinulle Iskurin kautta tekstiviestillä tai voit antaa muun yhteystiedon vastauksessasi.

Tekstiviestin enimmäispituus on 160 merkkiä. Tätä pidemmät viestit lähtevät puhelimestasi useampana viestinä ja laskutetaan jokainen erikseen. Älä käytä vastausviestissäsi hymiöitä tai muita erikoismerkkejä, ne eivät välity vastaanottajalle ja vähentävät merkittävästi yhteen viestiin mahtuvien merkkien määrää.