Suljeclose
Miehekäs
Mies, 58v, Kymenlaakso
Halusin laittaa ilmoitukseni treffipalstalle.Toki olen viriili ja halukas myös seksiin.Mutta muukin yhteinen elämä olisi hyvä.Olen 188/88 vaalea ja ikä onkin jo ilmoituksessa.Olen eronnut pitkästä avoliitosta vuosi sitten.Mutta haluaisin tavata naisen 45-55 v, joka nauttii luonnosta,esim kalastuksesta ja yleensä maalla olemisesta.Minulla on omakotitalo kaupungissa sekä hirsitalo maalla ja siellä pieni maatila.Pidän siis kalastuksesta,marjastuksesta, sienestyksestä, puun hakkuusta yms ja seksistä.Olen oppinut ottamaan jo tähän ikään naisen omat mielipiteet ja huomioimaan ne.Jos kiinnostut vatsaa ja kysy lisää, mitä haluat tietää.
Lähetetty 14.4.2019 klo 11:36, #20098

Ilmoitukseen vastaaminen

Voit vastata tälle ilmoittajalle lähettämällä tekstiviestin ISKURI 23222 + oma viestisi numeroon 17239. Lähetetyn tekstiviestin hinta on 0,95 euroa.

Ilmoittaja voi vasta sinulle Iskurin kautta tekstiviestillä tai voit antaa muun yhteystiedon vastauksessasi.

Tekstiviestin enimmäispituus on 160 merkkiä. Tätä pidemmät viestit lähtevät puhelimestasi useampana viestinä ja laskutetaan jokainen erikseen. Älä käytä vastausviestissäsi hymiöitä tai muita erikoismerkkejä, ne eivät välity vastaanottajalle ja vähentävät merkittävästi yhteen viestiin mahtuvien merkkien määrää.