Suljeclose
Jonde
Mies, 31v, Espoo
Aito ja omaperäinen tyyppi jota on vaikea sovittaa mihinkään muottiin tai kategoriaan. Pikemminkin olen ehkä jonkinlainen yhdistelmä partasuista nahkatakkista moottoripyörämiestä, mutta toisaalta myös kilttiä modernia miestä. Retroseksuaalina olen kuitenkin jonkinlainen metroseksuaalin vastakohta, enkä pääsääntöisesti usko nykymaailman "kestävään kehitykseen", vaan minulla on asiasta ihan omat näkemykseni. Normaalisti olen tosi rauhallinen tyyppi, mutta osaan olla ajoittain myös aika repäisevä. Minulla on korkeat elämänarvot ja minua pidetään hyvin syvällisenä ihmisenä. Olen kuulemma rautaa :D Minulle tärkeää ihmissuhdeasioissa on kyky keskustella asioista, ehdottomasti luottamus toisen tekemisiin ja moraaliin. Minulla on hyvin pitkä pinna. Tärkeintä minulle on, että toisella on elämänarvot kohdallaan ja palava halu yrittää tätä elämää yhdessä. Musiikki ja erilaiset tyylit kiinnostaa. Kulttuuri ja retro. Motskarit ja omasta mielestäni hienot autot. Tietynlainen boheemi elämäntyyli innostaa. Jonkun verran turvallisuusalan jutuissa ja vapaaehtoistyössä on tullut pyörittyä. Valokuvaaminen ja erilaiset kielet kiinnostaa. Filosofointi myös niin monimutkaisista ja vaikeasti hahmotettavista asioista, että pää kuulemma hajoaa :D Minuun tutustuminen kestää tavallisesti enemmän aikaa (yleensä asiat eivät aukea vielä ensimmäisellä tapaamisella), sanottakoon suoraan, että olen tällaisissa asioissa aika hidas. Kanssani on tavallisesti kuitenkin helppo olla.
Lähetetty 10.7.2018 klo 18:58, #2912

Ilmoitukseen vastaaminen

Voit vastata tälle ilmoittajalle lähettämällä tekstiviestin ISKURI 63754 + oma viestisi numeroon 17239. Lähetetyn tekstiviestin hinta on 0,95 euroa.

Ilmoittaja voi vasta sinulle Iskurin kautta tekstiviestillä tai voit antaa muun yhteystiedon vastauksessasi.

Tekstiviestin enimmäispituus on 160 merkkiä. Tätä pidemmät viestit lähtevät puhelimestasi useampana viestinä ja laskutetaan jokainen erikseen. Älä käytä vastausviestissäsi hymiöitä tai muita kuvia, ne eivät välity vastaanottajalle.