Suljeclose
Salattu puutarha
Mies, 65v
Naissukupuolta arvostava monista asioista kiinnostunut ja selibaattiinkin kyllästynyt mies etsii vastaavaa naista esim. yksinhuoltajasta tai itsensä muuten yksinäiseksi tuntevasta. En tavoittele varsinaista parisuhdetta, mutta toivottavasti ei tapaamisen tarvitse jäädä yhteen kertaan. Ripaus romantiikkaa tarvitaan kuitenkin. Emmekä missään tapauksessa ole liikkeellä hyötymistarkoituksessa. Siksi tällä palstalla. Pidän monenlaisesta musiikista ja kirjallisuudesta - ja hyvästä ruuasta tietenkin. Ja keskustelutaitoinenkin aika monessa asiassa. En harrasta satunnaisia suhteita, joten olen siinä(kin) suhteessa turvallinen. Jos jotain jännää sattuisi tapahtumaan. Edellisestä on aikaa liikaakin. Etsin oikeastaan vähä nuorempaa naista, 40-55 v. ehkä. Ei toki ehdottomia rajoja. Mitatkaan eivät ole pääasia. Ikäistesi keskiverto onhyvä, mutta siinä ei ole pakko prikulleen pysyä. Olet myös luonnollinen ilman ihmeellisiä lävistyksiä, isoja tatskoja tai silikoneja. Eikä sheivaaminenkaan ole sexyä. Laita vastaukseen vähän tietoja myös itsestäsi.
Lähetetty 11.7.2018 klo 13:37, #2972

Ilmoitukseen vastaaminen

Voit vastata tälle ilmoittajalle lähettämällä tekstiviestin ISKURI 25604 + oma viestisi numeroon 17239. Lähetetyn tekstiviestin hinta on 0,95 euroa.

Ilmoittaja voi vasta sinulle Iskurin kautta tekstiviestillä tai voit antaa muun yhteystiedon vastauksessasi.

Tekstiviestin enimmäispituus on 160 merkkiä. Tätä pidemmät viestit lähtevät puhelimestasi useampana viestinä ja laskutetaan jokainen erikseen. Älä käytä vastausviestissäsi hymiöitä tai muita kuvia, ne eivät välity vastaanottajalle.