Suljeclose
Kireät nahkahousut
Mies, 45v, 03a/kokomaa
Heippa..Tulin tänne tiiraileen löytyykö täältä mitään naisseuraa.Etsin tosi ystävää loppuelämän seikkailuun..osaat puhua asiasta kuin asiasta ja olet avoin.pidät huolta itsestäsi,olet naisellinen ja terve..uskallat pukeutua joskus tyylikkään rohkeasti/seksikkäästi esim kireet nahkahousut ja korot.olet puhdas ja tuoksut huvälle.😋.iältäsi voisit olla elämää nähnyt 28-55v...etsin yksinäisiin iltoihin ystävää,kaveria ja elämänkumppaniakin jos oikein hyvin natsaa..täällä sinua odottaa 45v reipas,avoin,rehellinen,luotettava ura mies..Täysipäiväisesti työelämässä mukana.olen miehekäs ja pidän myöskin itsestäni huolta liikkumalla..olen savuton..itse asun etelä Suomessa mutta sinä voit olla pidemmälläkin,koska välimatka ei ole este,vain hidaste...😀..laitappa kiva luotettava seksikäs nainen viestiä rock henkiselle miehelle.odotan
LĂ€hetetty 13.10.2020 klo 7:25, #55957

Ilmoitukseen vastaaminen

Voit vastata tÀlle ilmoittajalle lÀhettÀmÀllÀ tekstiviestin ISKURI 27021 + oma viestisi numeroon 17239. LÀhetetyn tekstiviestin hinta on 0,95 euroa.

Ilmoittaja voi vasta sinulle Iskurin kautta tekstiviestillÀ tai voit antaa muun yhteystiedon vastauksessasi.

Tekstiviestin enimmĂ€ispituus on 160 merkkiĂ€. TĂ€tĂ€ pidemmĂ€t viestit lĂ€htevĂ€t puhelimestasi useampana viestinĂ€ ja laskutetaan jokainen erikseen. ÄlĂ€ kĂ€ytĂ€ vastausviestissĂ€si hymiöitĂ€ tai muita erikoismerkkejĂ€, ne eivĂ€t vĂ€lity vastaanottajalle ja vĂ€hentĂ€vĂ€t merkittĂ€vĂ€sti yhteen viestiin mahtuvien merkkien mÀÀrÀÀ.