Iskuri
SuljeSulje
JuusoHml
Mies, 59v, Hämeenlinna
Haussa olisi nuorempi, 30-45v, luotettava,siisti, terve mies pidempään "suhteeseen", eli seksiin, silloin kun se molemmille ilman säätöä onnistuu. Haen siis miestä joka näyttää ja tuntuu mieheltä.Mielellään Hml ympäristöstä. Toki pieni matkakin on ok, jos muuten natsaa. Minulla on paikka missä touhuta. Minä siis 6-kymppinen, 175/79, siisti, terve, 4xrokotettu. Olen bi ja seksin suhteen ns. kaikkiruokainen, eli kaikki mikä ei satu tai sotke on ok. Jos kiinnostiut, niin laita viestiä ja jutellaan lisää...
Lähetetty 24.1.2023 klo 19:29, #100654

Ilmoitukseen vastaaminen

Voit vastata tälle ilmoittajalle lähettämällä tekstiviestin ISKURI 10189 + oma viestisi numeroon 17252. Lähetetyn tekstiviestin hinta on 1,90 euroa. Puhelinnumerosi ei välity viestin vastaanottajalle.

Tiesithän, että voit käyttää palvelua myös yleisimpien operaattoreiden prepaid-liittymillä?

Ilmoittaja voi vastata sinulle Iskurin kautta tekstiviestillä tai voit antaa muun yhteystiedon vastauksessasi.

Tekstiviestin enimmäispituus on 160 merkkiä. Tätä pidemmät viestit lähtevät puhelimestasi useampana viestinä ja laskutetaan jokainen erikseen. Älä käytä vastausviestissäsi hymiöitä tai muita erikoismerkkejä, ne eivät välity vastaanottajalle ja vähentävät merkittävästi yhteen viestiin mahtuvien merkkien määrää.