Iskuri
SuljeSulje
Hierontaan
Mies, 48v, Helsinki
Oletko miettinyt miltä miehen kosketus tuntuu, kun selailet ilmoituksia täällä? Sinua hirvittää ja kauhistuttaa ajatus toisesta miehestä, mutta ajatus kuitenkin kiehtoo ja kutkuttaa. Et ole ehkä aiemmin ollut miehen kanssa, olet hetero ja kuitenkin kiinnostaa. Minä pidän seksuaalisuudestaan epävarmoista heterokavereista. Mitä hermostuneempi, kokemattomampi ja epävarmempi olet, sen parempi. Minä pidän aina ohjat käsissäni ja kerron miten tilanne etenee. Olisitko halunnut tulla luokseni hierontaan, se voisi olla hyvä tapa kokeilla. Olen mukava, hyvä käytöksinen mies ja minulla on hierontapöytä. Kun tulet luokseni passitan sinut suihkuun ja sen jälkeen alasti hierontapöydälle. Lämmin pyyhe päälle ja käymme rauhallisesti koko vartalon läpi. Jos viisari värähtää, hoidamme sen ja jos ei, saat nautinnollisen hieronnan ja lähdet rentoutuneena miehenä luotani. Minä pidän vaatteet päälläni koko vierailusi ajan ja keskityn sinun nautintoosi. Olen erittäin luotettava, en huutele perään ja tulet luokseni uudestaan, vain jos niin itse haluat. Vastaathan sähköpostiosoitteen kera.
Lähetetty 18.3.2023 klo 7:14, #102759

Ilmoitukseen vastaaminen

Voit vastata tälle ilmoittajalle lähettämällä tekstiviestin ISKURI 67094 + oma viestisi numeroon 17252. Lähetetyn tekstiviestin hinta on 1,90 euroa. Puhelinnumerosi ei välity viestin vastaanottajalle.

Tiesithän, että voit käyttää palvelua myös yleisimpien operaattoreiden prepaid-liittymillä?

Ilmoittaja voi vastata sinulle Iskurin kautta tekstiviestillä tai voit antaa muun yhteystiedon vastauksessasi.

Tekstiviestin enimmäispituus on 160 merkkiä. Tätä pidemmät viestit lähtevät puhelimestasi useampana viestinä ja laskutetaan jokainen erikseen. Älä käytä vastausviestissäsi hymiöitä tai muita erikoismerkkejä, ne eivät välity vastaanottajalle ja vähentävät merkittävästi yhteen viestiin mahtuvien merkkien määrää.