Iskuri
SuljeSulje
Ollie
Mies, 55v, Jyväskylä/Koko Suo
Hei, kiimainen bi hakee kiimaista seuraa. Alueena Jkl ja ympäristö, mutta otsikossa myös koko Suomi, koska kesällä tulee liikuttaa eri puolilla, eli saa vastailla koko maan alueelta. Runkut, suihinotot, pepunnuolennat, suutelut, lievät alistamiset jne...nämä onnistuu ja muutakin voi ehdottaa. Olen ihan kiva kroppainen, nätti, kiinteä, pikku pyllyinen kaveri, kalu noin 17 senttiä, upea, sykkivä, suonikas. Runkkaan ja suihin otan niin et nautit varmasti, kyllä pyllynkin mielellään nuolen...ja toivon et itse saan myös nauttia. Voidaan toki tehdä yksipuolisestikin. Ikäsi saa olla mikä vaan kunhan olet täysi-ikäinen, kiima on tärkeintä. Voin imeä kaveruksetkin. Vanhemman miehen kanssa voin alistua, voit siis kunnolla imettää, nuorempaa itse haluaisin alistaa. Mutta sovitaan näistä kun kirjoitat. Vastaan vain viesteihin joissa meiliosoite.
Lähetetty 25.5.2023 klo 9:41, #105556

Ilmoitukseen vastaaminen

Voit vastata tälle ilmoittajalle lähettämällä tekstiviestin ISKURI 15446 + oma viestisi numeroon 17252. Lähetetyn tekstiviestin hinta on 1,90 euroa. Puhelinnumerosi ei välity viestin vastaanottajalle.

Tiesithän, että voit käyttää palvelua myös yleisimpien operaattoreiden prepaid-liittymillä?

Ilmoittaja voi vastata sinulle Iskurin kautta tekstiviestillä tai voit antaa muun yhteystiedon vastauksessasi.

Tekstiviestin enimmäispituus on 160 merkkiä. Tätä pidemmät viestit lähtevät puhelimestasi useampana viestinä ja laskutetaan jokainen erikseen. Älä käytä vastausviestissäsi hymiöitä tai muita erikoismerkkejä, ne eivät välity vastaanottajalle ja vähentävät merkittävästi yhteen viestiin mahtuvien merkkien määrää.