Iskuri
SuljeSulje
Chubby31
Mies, 31v, Sodankylä
Hellou miehet. Löytyiskö täältä kautta semmosta panomiestä joka janoaa seksiä ja pitää pullukka jätkistä. Täällä olis yksi vapaana ja sinkku vielä. Olen mitoiltaan 173 pitkä ja painan 112 kg. Toivoisin että olisit ikähaarukkana 30-50 vuotias ja hyvin varustettu ;) Itse kiihotun jos miehellä löytyy lihasta jopa käsivarseissa ja tykkäät poseeraat lihaksia (todellakin innostun siitä) ei haittaa että löytyy mahaa kunhan lihasta löytyy (olet vaikka bodari, painonnostaja tai voimamies). Toivoisin että löytyy huumoria ja fiksua sekä hassua miestä. Toivon että voisit tulla mun luona useasti käymään ja yöpymään luokseni. Toki voiaan salaisesti tavata. Rehellisyys ja luottamus pitää olla 100% luokkaa. Pistä viestiä :D jaetaan numerot ja emailit niin ei muutakuin nautintoa toteuttamaan.
Lähetetty 25.5.2023 klo 22:43, #105580

Ilmoitukseen vastaaminen

Voit vastata tälle ilmoittajalle lähettämällä tekstiviestin ISKURI 19711 + oma viestisi numeroon 17252. Lähetetyn tekstiviestin hinta on 1,90 euroa. Puhelinnumerosi ei välity viestin vastaanottajalle.

Tiesithän, että voit käyttää palvelua myös yleisimpien operaattoreiden prepaid-liittymillä?

Ilmoittaja voi vastata sinulle Iskurin kautta tekstiviestillä tai voit antaa muun yhteystiedon vastauksessasi.

Tekstiviestin enimmäispituus on 160 merkkiä. Tätä pidemmät viestit lähtevät puhelimestasi useampana viestinä ja laskutetaan jokainen erikseen. Älä käytä vastausviestissäsi hymiöitä tai muita erikoismerkkejä, ne eivät välity vastaanottajalle ja vähentävät merkittävästi yhteen viestiin mahtuvien merkkien määrää.