Iskuri
SuljeSulje
Yhdessä tekemistä
Mies, 64v, Varsinais-suomi
Heippa vaan sinä mukava vapaa hellä Nainen Tururunseudunta täs olis mukava vapaa terve siisti sporttinen puhelias raikas avoin hellä lämmin herkkä nuorekas huumorintajuinen työssäkäyvä 64v-Miehekäs mies Turusta just sinä nainen onko sulla aika kanssani yhdessä tekemistä.Täs iltaisella mukavan työpäivän jälkeen kun on vapaata niin viikonloppuisin päivisin.On minulla illat aikaa sinulle sekä viikonloppuisin päivisin niin yhdessä tekemista niin sihen kuuluis myöskin seurustelua kanssani voitis pelata korttia niin jos saata ulkona kuunnella musiikkia katsella telkkaria (elokuvia) myöskin ulkoilua.Asun ihan Turun Keskustassa en tupakoi enkä ota alkoholia olen 175cm pitkä.Mutta olen silti yksinäinen.Sekä hauskat harrastuksia kuten Tanssiminen esimerkikse.Olethan työssäkäyvä niin kun minäkin olen.Voit olla Vaalea ja Vallanton tai sitten Tumma ja Tulinen mutta sillä ei ole nyt merkkitystä.Pidäthän hauskoista koti-illoista mukavan päivän jälkeen.Toivottavasti et Tupakoi etkä ota niin paljon sitä Akoholia.Voit vastata minulle ihan rohkeasti vaan sitten.Kun vastaat sihen minun ilmotukseni niin voit jäättä puhelinumerosi niin soitan sinulle tai sitten voit antaa sen sähköpostinosoittesi niin voin otta sinun sitten yhteys sinun sillä tavalla tai jätä minulle Whatsappi numerosi niin soitan sinulle sitten tai sitten ihan vaan se sinun KIK Tunnus sitten vaan.Minun kainaloni voisi joku hellä mukava käpertyä näin Toukokuun iltoina mutta tutustutaan ensin ennen kun tehdään ne varsinaiset terffit.Mitä tehdään sitten asialle."Vastatka arvon naiset"??!!!..
Lähetetty 26.5.2023 klo 15:46, #105610

Ilmoitukseen vastaaminen

Voit vastata tälle ilmoittajalle lähettämällä tekstiviestin ISKURI 40293 + oma viestisi numeroon 17252. Lähetetyn tekstiviestin hinta on 1,90 euroa. Puhelinnumerosi ei välity viestin vastaanottajalle.

Tiesithän, että voit käyttää palvelua myös yleisimpien operaattoreiden prepaid-liittymillä?

Ilmoittaja voi vastata sinulle Iskurin kautta tekstiviestillä tai voit antaa muun yhteystiedon vastauksessasi.

Tekstiviestin enimmäispituus on 160 merkkiä. Tätä pidemmät viestit lähtevät puhelimestasi useampana viestinä ja laskutetaan jokainen erikseen. Älä käytä vastausviestissäsi hymiöitä tai muita erikoismerkkejä, ne eivät välity vastaanottajalle ja vähentävät merkittävästi yhteen viestiin mahtuvien merkkien määrää.