Iskuri
SuljeSulje
Sopuisa
Mies, 52v, Helsinki
Moikka!Nyt Helsinki/kantakaup mukava ymmärtävä hieroja jolla kokemusta,saatavana rajoitetun ajan toiveillasi.Perinteinen,eroottinen hieronta keskittyy alaselkään ja pakaroihin sekä etupuolelle toiveitttesi mukaan.Myös eturauhanen mahdollista hoitaa.Siisti rauhallinen paikka missä tapaamiset ja täysin luottamuksella toki.Itse olen siisti hoikka nuorekaskin ja hyvä hygenia tärkeä kaikessa.Jos olet tarpeessa ota rohkeasti yhteyttä ja tiedustele lisää sekä muistathan laittaa yhteystietosi jotta voin vastata sinulle,tavataan jo piankin sekä mukavaa Syksyä kaikille!
Lähetetty 18.9.2023 klo 14:35, #110737

Ilmoitukseen vastaaminen

Voit vastata tälle ilmoittajalle lähettämällä tekstiviestin ISKURI 15666 + oma viestisi numeroon 17252. Lähetetyn tekstiviestin hinta on 1,90 euroa. Puhelinnumerosi ei välity viestin vastaanottajalle.

Voit lähettää tälle ilmoittajalle myös kuvaviestin lähettämällä viesti ISKURIKUVA 15666 + oma viestisi + kuva numeroon 179888. Lähetetyn viestin hinta on 3,90 euroa.

Tiesithän, että voit käyttää palvelua myös yleisimpien operaattoreiden prepaid-liittymillä?

Ilmoittaja voi vastata sinulle Iskurin kautta tekstiviestillä tai voit antaa muun yhteystiedon vastauksessasi.

Tekstiviestin enimmäispituus on 160 merkkiä. Tätä pidemmät viestit lähtevät puhelimestasi useampana viestinä ja laskutetaan jokainen erikseen. Älä käytä vastausviestissäsi hymiöitä tai muita erikoismerkkejä, ne eivät välity vastaanottajalle ja vähentävät merkittävästi yhteen viestiin mahtuvien merkkien määrää.