Iskuri
SuljeSulje
Rentoutushetki jässi
Mies, 37v, Helsinki
Moro, hakusessa miehekästä ukkoa joka nauttii kun kroppaa, pakaroita ja nyyttejä hyväillään ajan kanssa tai pikaisestikkin. Miehekäs kroppa kiinnostelee, ei varsinaisesti ikä- tai koko rajoituksia mut ei haittais myöskään jos oisit suht urheilullinen ja karvanen. Paikka löytyy sopivan jässikän löydyttyä. Paa viestiin numero tai sähköposti ja sen jälkeen kroppakuva must.
Lähetetty 20.11.2023 klo 8:03, #113187

Ilmoitukseen vastaaminen

Voit vastata tälle ilmoittajalle lähettämällä tekstiviestin ISKURI 37347 + oma viestisi numeroon 17252. Lähetetyn tekstiviestin hinta on 1,90 euroa. Puhelinnumerosi ei välity viestin vastaanottajalle.

Voit lähettää tälle ilmoittajalle myös kuvaviestin lähettämällä viesti ISKURIKUVA 37347 + oma viestisi + kuva numeroon 179888. Lähetetyn viestin hinta on 3,90 euroa.

Tiesithän, että voit käyttää palvelua myös yleisimpien operaattoreiden prepaid-liittymillä?

Ilmoittaja voi vastata sinulle Iskurin kautta tekstiviestillä tai voit antaa muun yhteystiedon vastauksessasi.

Tekstiviestin enimmäispituus on 160 merkkiä. Tätä pidemmät viestit lähtevät puhelimestasi useampana viestinä ja laskutetaan jokainen erikseen. Älä käytä vastausviestissäsi hymiöitä tai muita erikoismerkkejä, ne eivät välity vastaanottajalle ja vähentävät merkittävästi yhteen viestiin mahtuvien merkkien määrää.