Iskuri
SuljeSulje
Nalle 60
Mies, 60v, Espoo
Hei olen 60 vuotias vähän nalle mainen mies Espoosta, joka antaa turvallisen kainalon. Etsinnässä mukava, huumorintajuinen nainen. Yhdessä oloon, suhteeseen, hullutteluun. tupakoin ja alkoholia käytän satunnaisesti. Mielellään lähi seudulta, tosin matka ei este. Jos kiinnostuit ja haluat lisä tietoa niin ota rohkeasti yhteyttä. soita tai laita viestiä. Ja viestiin sähköposti tai puhelin numero. Jo kesä yhdessä.
Lähetetty 23.6.2024 klo 13:27, #122372

Ilmoitukseen vastaaminen

Voit vastata tälle ilmoittajalle lähettämällä tekstiviestin ISKURI 55826 + oma viestisi numeroon 17252. Lähetetyn tekstiviestin hinta on 1,90 euroa. Puhelinnumerosi ei välity viestin vastaanottajalle.

Voit lähettää tälle ilmoittajalle myös kuvaviestin lähettämällä viesti ISKURIKUVA 55826 + oma viestisi + kuva numeroon 179888. Lähetetyn viestin hinta on 3,90 euroa.

Tiesithän, että voit käyttää palvelua myös yleisimpien operaattoreiden prepaid-liittymillä? (Varmista, että liittymälläsi on tarpeeksi saldoa)

Ilmoittaja voi vastata sinulle Iskurin kautta tekstiviestillä tai voit antaa muun yhteystiedon vastauksessasi.

Tekstiviestin enimmäispituus on 160 merkkiä. Tätä pidemmät viestit lähtevät puhelimestasi useampana viestinä ja laskutetaan jokainen erikseen. Älä käytä vastausviestissäsi hymiöitä tai muita erikoismerkkejä, ne eivät välity vastaanottajalle ja vähentävät merkittävästi yhteen viestiin mahtuvien merkkien määrää.