Iskuri
SuljeSulje
Äidillistä naista?
Mies, 32v, Joensuu
Olen jo useamman vuoden elänyt täysin yksin ja kaipaan läheisyyttä ja pusuja. Olisi kivaa saada tuntea edes kerran se kun isorintainen nainen ottaa syleilyyn rintojensa väliin, antaa puristella niitä ja imeä nänniä. Minua kiinnostaa ja sytyttää ajatus että nainen haluaisi olla äidillinen, pitäen minusta huolta antamalla tissiä usein ja kutsuen minua äidin kullaksi tai vastaavaksi. Minua kiinnostaisi myös vakituinen ja pitkäaikainen äitipoikamainen seurustelu joka olisi täynnä ihania tuhmia juttuja sekä tissin imemistä äidin kanssa. Haluaisin pluskokoisen/rehevän ja isorintaisen naisen äidikseni. Ei haittaa jos oot vähän nuorempi mutta erityisesti vanhempi isorintainen bbw kiinnostaisi. Ikähaarukka n.20-47v ei oo tarkka. Mä en polta enkä juo, ei ole lapsia enkä halua. Luonteeltani olen normaalisti hiljanen ja rauhallinen. Tykkään vähän sellasesta söpöilystä, naisen hiplaamisesta ja kiinniroikkumisesta. Pelaan ja yritän väsätä musiikkia aikani kuluksi. Vastaa mieluiten numeron kanssa.
Lähetetty 23.6.2024 klo 17:43, #122394

Ilmoitukseen vastaaminen

Voit vastata tälle ilmoittajalle lähettämällä tekstiviestin ISKURI 45434 + oma viestisi numeroon 17252. Lähetetyn tekstiviestin hinta on 1,90 euroa. Puhelinnumerosi ei välity viestin vastaanottajalle.

Voit lähettää tälle ilmoittajalle myös kuvaviestin lähettämällä viesti ISKURIKUVA 45434 + oma viestisi + kuva numeroon 179888. Lähetetyn viestin hinta on 3,90 euroa.

Tiesithän, että voit käyttää palvelua myös yleisimpien operaattoreiden prepaid-liittymillä? (Varmista, että liittymälläsi on tarpeeksi saldoa)

Ilmoittaja voi vastata sinulle Iskurin kautta tekstiviestillä tai voit antaa muun yhteystiedon vastauksessasi.

Tekstiviestin enimmäispituus on 160 merkkiä. Tätä pidemmät viestit lähtevät puhelimestasi useampana viestinä ja laskutetaan jokainen erikseen. Älä käytä vastausviestissäsi hymiöitä tai muita erikoismerkkejä, ne eivät välity vastaanottajalle ja vähentävät merkittävästi yhteen viestiin mahtuvien merkkien määrää.