Iskuri
SuljeSulje
Merelle
Mies, 80v, Uusimaa
Etsin aikuista Naista.Seksi ei päälinmäisenä ole mielessä.Vaan haluaisin purjehdus seuraa itämeren alueelle...Turun saaristoon,Ruotsiin,Puolaan, Viroon. Rippuen purjehdus innosta olla ja mennä. Vaatimuksia...Ei kun toivomuksia, olet "normi" vanhan liiton nainen...On lupa tupakoida,ottaa viinaa ja viettää ihanaa eloisaa elämää luonnonläheisesti.Huumeita ei hyväksytä, lääkkeitä terveyden mukaan... Humallutaan elämästä nyt ja tässä. Itse olen terve 80v 100 kg pieni mies. Rakastan hyvää ruokaa,viiniä ja iloista elämänasennetta. Olen naimisissa... Vaimo ei kykene eikä mielenkiinto riitä hänellä merielämään. Yksin on niin hävytöntä,nauttia upeasta purjehduksesta ja meren raikkaasta tuulesta Suomen ja muunkin vapaan maailman menosta.
Lähetetty 23.6.2024 klo 18:57, #122399

Ilmoitukseen vastaaminen

Voit vastata tälle ilmoittajalle lähettämällä tekstiviestin ISKURI 64399 + oma viestisi numeroon 17252. Lähetetyn tekstiviestin hinta on 1,90 euroa. Puhelinnumerosi ei välity viestin vastaanottajalle.

Voit lähettää tälle ilmoittajalle myös kuvaviestin lähettämällä viesti ISKURIKUVA 64399 + oma viestisi + kuva numeroon 179888. Lähetetyn viestin hinta on 3,90 euroa.

Tiesithän, että voit käyttää palvelua myös yleisimpien operaattoreiden prepaid-liittymillä? (Varmista, että liittymälläsi on tarpeeksi saldoa)

Ilmoittaja voi vastata sinulle Iskurin kautta tekstiviestillä tai voit antaa muun yhteystiedon vastauksessasi.

Tekstiviestin enimmäispituus on 160 merkkiä. Tätä pidemmät viestit lähtevät puhelimestasi useampana viestinä ja laskutetaan jokainen erikseen. Älä käytä vastausviestissäsi hymiöitä tai muita erikoismerkkejä, ne eivät välity vastaanottajalle ja vähentävät merkittävästi yhteen viestiin mahtuvien merkkien määrää.