Iskuri
SuljeSulje
Mies37
Mies, 37v, Jyväskylä
Tinderi ei oikein tuota tulosta joten kokeillaan sitten tätä (kin) palvelua. Etsin rehellistä, luotettavaa sekä hauskaa seuraa naisesta. Ikää sinulla voisi olla 30-45. Mieluitein hoikka koska olen itsekkin hoikka. Minulla on lapsi ja ei haittaa jos sinulla on jälkikasvua. Tutustaan rauhallisesti edeten. Ei ole kiire mihinkään :)
Lähetetty 23.6.2024 klo 20:24, #122402

Ilmoitukseen vastaaminen

Voit vastata tälle ilmoittajalle lähettämällä tekstiviestin ISKURI 61062 + oma viestisi numeroon 17252. Lähetetyn tekstiviestin hinta on 1,90 euroa. Puhelinnumerosi ei välity viestin vastaanottajalle.

Voit lähettää tälle ilmoittajalle myös kuvaviestin lähettämällä viesti ISKURIKUVA 61062 + oma viestisi + kuva numeroon 179888. Lähetetyn viestin hinta on 3,90 euroa.

Tiesithän, että voit käyttää palvelua myös yleisimpien operaattoreiden prepaid-liittymillä? (Varmista, että liittymälläsi on tarpeeksi saldoa)

Ilmoittaja voi vastata sinulle Iskurin kautta tekstiviestillä tai voit antaa muun yhteystiedon vastauksessasi.

Tekstiviestin enimmäispituus on 160 merkkiä. Tätä pidemmät viestit lähtevät puhelimestasi useampana viestinä ja laskutetaan jokainen erikseen. Älä käytä vastausviestissäsi hymiöitä tai muita erikoismerkkejä, ne eivät välity vastaanottajalle ja vähentävät merkittävästi yhteen viestiin mahtuvien merkkien määrää.