Iskuri
SuljeSulje
Pekka
Mies, 71v, Joensuu
Hei! Täällä olis yksinäisyyteen kyllästynyt raitis, luotettava leskimies. Sinä nainen joka olet myös yksinäinen ja kaipaat ystävää kaikenlaiseen mukavaan yhdessäoloon, ehkä myös seksiin, ota vaan reilusti yhteyttä! Vielä on kesää ja elämää jäljellä, nautitaan siitä yhdessä!
Lähetetty 24.6.2024 klo 16:14, #122451

Ilmoitukseen vastaaminen

Voit vastata tälle ilmoittajalle lähettämällä tekstiviestin ISKURI 18346 + oma viestisi numeroon 17252. Lähetetyn tekstiviestin hinta on 1,90 euroa. Puhelinnumerosi ei välity viestin vastaanottajalle.

Voit lähettää tälle ilmoittajalle myös kuvaviestin lähettämällä viesti ISKURIKUVA 18346 + oma viestisi + kuva numeroon 179888. Lähetetyn viestin hinta on 3,90 euroa.

Tiesithän, että voit käyttää palvelua myös yleisimpien operaattoreiden prepaid-liittymillä? (Varmista, että liittymälläsi on tarpeeksi saldoa)

Ilmoittaja voi vastata sinulle Iskurin kautta tekstiviestillä tai voit antaa muun yhteystiedon vastauksessasi.

Tekstiviestin enimmäispituus on 160 merkkiä. Tätä pidemmät viestit lähtevät puhelimestasi useampana viestinä ja laskutetaan jokainen erikseen. Älä käytä vastausviestissäsi hymiöitä tai muita erikoismerkkejä, ne eivät välity vastaanottajalle ja vähentävät merkittävästi yhteen viestiin mahtuvien merkkien määrää.