Iskuri
SuljeSulje
Halukas elämänkumppa
Nainen
Hei etsin elämääni miestä joka pitäisi paljon pillun nuolennasta ja kunnon rakastelusta ja haluaa paljon rakastella. On siis seksuaalinen. Mikään ihanampaa kuin ihana kiihkeä seksi.ikää voisi olla 35-45 itse olen yli viisikymppinen. Nuorempiin miehiin veto.en siis jae pelkkää seksiä. Ja mielellään Lapin läänistä
Lähetetty 25.6.2024 klo 9:16, #122495

Ilmoitukseen vastaaminen

Voit vastata tälle ilmoittajalle lähettämällä tekstiviestin ISKURI 35000 + oma viestisi numeroon 17252. Lähetetyn tekstiviestin hinta on 1,90 euroa. Puhelinnumerosi ei välity viestin vastaanottajalle.

Voit lähettää tälle ilmoittajalle myös kuvaviestin lähettämällä viesti ISKURIKUVA 35000 + oma viestisi + kuva numeroon 179888. Lähetetyn viestin hinta on 3,90 euroa.

Tiesithän, että voit käyttää palvelua myös yleisimpien operaattoreiden prepaid-liittymillä? (Varmista, että liittymälläsi on tarpeeksi saldoa)

Ilmoittaja voi vastata sinulle Iskurin kautta tekstiviestillä tai voit antaa muun yhteystiedon vastauksessasi.

Tekstiviestin enimmäispituus on 160 merkkiä. Tätä pidemmät viestit lähtevät puhelimestasi useampana viestinä ja laskutetaan jokainen erikseen. Älä käytä vastausviestissäsi hymiöitä tai muita erikoismerkkejä, ne eivät välity vastaanottajalle ja vähentävät merkittävästi yhteen viestiin mahtuvien merkkien määrää.