Iskuri
SuljeSulje
Pitkä herrasmies
Mies, Helsinki
Hei! Sinä todella kaunis, tummat kiharat hiukset ja erittäin eloisat silmät ja hyvin kauniin hymyn omaava, pitkä nainen Helsingin Töölönlahden kävelytiellä ti 25.6. klo 17.40. Kävelit Töölönkadulta Eteläiselle Hesperiankadulle, jota jatkoit eteenpäin. Sinulla oli ylläsi valkoinen paita, siniset farkut, musta reppu selässäsi ja vaalea käsilaukku oikeassa kädessäsi. Minä pitkä herrasmies, jolla yllä mustapohjainen t-paita sinivalkokuvioilla, siniset farkut, ruskeat nahkakengät. Hymyilit kauniisti minulle; haluaisin tutustua sinuun!!
Lähetetty 25.6.2024 klo 18:52, #122538

Ilmoitukseen vastaaminen

Voit vastata tälle ilmoittajalle lähettämällä tekstiviestin ISKURI 37728 + oma viestisi numeroon 17252. Lähetetyn tekstiviestin hinta on 1,90 euroa. Puhelinnumerosi ei välity viestin vastaanottajalle.

Voit lähettää tälle ilmoittajalle myös kuvaviestin lähettämällä viesti ISKURIKUVA 37728 + oma viestisi + kuva numeroon 179888. Lähetetyn viestin hinta on 3,90 euroa.

Tiesithän, että voit käyttää palvelua myös yleisimpien operaattoreiden prepaid-liittymillä? (Varmista, että liittymälläsi on tarpeeksi saldoa)

Ilmoittaja voi vastata sinulle Iskurin kautta tekstiviestillä tai voit antaa muun yhteystiedon vastauksessasi.

Tekstiviestin enimmäispituus on 160 merkkiä. Tätä pidemmät viestit lähtevät puhelimestasi useampana viestinä ja laskutetaan jokainen erikseen. Älä käytä vastausviestissäsi hymiöitä tai muita erikoismerkkejä, ne eivät välity vastaanottajalle ja vähentävät merkittävästi yhteen viestiin mahtuvien merkkien määrää.