Iskuri
SuljeSulje
Tule lähemmäksi
Nainen, 50v, Tampere
kun me tanssitaan. Tulen lähemmäksi keinun sylissäs. Etsin tanssitaitoista ja -haluista partneria tansseihin. Varmat otteet, rauhallinen varmuus voisivat kuvata sinua. Saat mukavaa, fiksua, huumorintajuista seuraa minusta. Viehättäväkin olen. Lähesty minua viestillä yhteystietoineen. Kiitos!
Lähetetty 25.6.2024 klo 20:02, #122541

Ilmoitukseen vastaaminen

Voit vastata tälle ilmoittajalle lähettämällä tekstiviestin ISKURI 64239 + oma viestisi numeroon 17252. Lähetetyn tekstiviestin hinta on 1,90 euroa. Puhelinnumerosi ei välity viestin vastaanottajalle.

Voit lähettää tälle ilmoittajalle myös kuvaviestin lähettämällä viesti ISKURIKUVA 64239 + oma viestisi + kuva numeroon 179888. Lähetetyn viestin hinta on 3,90 euroa.

Tiesithän, että voit käyttää palvelua myös yleisimpien operaattoreiden prepaid-liittymillä? (Varmista, että liittymälläsi on tarpeeksi saldoa)

Ilmoittaja voi vastata sinulle Iskurin kautta tekstiviestillä tai voit antaa muun yhteystiedon vastauksessasi.

Tekstiviestin enimmäispituus on 160 merkkiä. Tätä pidemmät viestit lähtevät puhelimestasi useampana viestinä ja laskutetaan jokainen erikseen. Älä käytä vastausviestissäsi hymiöitä tai muita erikoismerkkejä, ne eivät välity vastaanottajalle ja vähentävät merkittävästi yhteen viestiin mahtuvien merkkien määrää.