Iskuri
SuljeSulje
Yksinäinenherrasmies
Mies, 27v, Vantaa
Moikka, hakusessa olisi vanhempi leidi ystäväksi hyvillä mausteilla muummuassa sohvalle,ulos,kainaloon syliin koska sytyn kun nainen istuu sylissä paijattavana elikkäs ei pelkkää seksiä vaan mukavaa yhdessä oloa ilman suuria paineita parisuhteesta... Joku kehuisi Fwb suhteeksi. Itse olen perinteinen 27v herrasmies joka arksin työskentelee 7-16 ja iltasin miettii että missä se kaunis ystäväni on, voisin kuvailla itseäni luotettavaksi ja muut huomioon ottavaksi herrasmieheksi, 2metrinen teddybear jolla parta ja viikset kuuluvat ulkonäköön. Sinulle en aseta muita kriteereitä kuin että olisit minua vanhempi ja täysin terve. Laita viestiä että pääsemme tutustumaan paremmin. Joko email tai puhelinumero
Lähetetty 3.5.2021 klo 17:42, #67937

Ilmoitukseen vastaaminen

Voit vastata tälle ilmoittajalle lähettämällä tekstiviestin ISKURI 59797 + oma viestisi numeroon 17252. Lähetetyn tekstiviestin hinta on 1,90 euroa.

Ilmoittaja voi vastata sinulle Iskurin kautta tekstiviestillä tai voit antaa muun yhteystiedon vastauksessasi.

Tekstiviestin enimmäispituus on 160 merkkiä. Tätä pidemmät viestit lähtevät puhelimestasi useampana viestinä ja laskutetaan jokainen erikseen. Älä käytä vastausviestissäsi hymiöitä tai muita erikoismerkkejä, ne eivät välity vastaanottajalle ja vähentävät merkittävästi yhteen viestiin mahtuvien merkkien määrää.