Iskuri
SuljeSulje
CdMinna
Mies, 43v, Raisio
43v/187/87/14 kokenut tyttöilijä jolla vaikuttava asukokoelma ja joka valmis palvelee top miehiä. Iällä ei oo niinkään merkitystä kuhnab oot kokenut ja luotettava, tällä tarkoitan että pidät sovitusta kiinni ja et tee ohareita! Feikit ja netsexfantasiaa hakevat saavat kiertää profiilini kaukaa! Erityisesti kiihottavat lihaksikkaat ja itsensä huolta pitävät miehet mutta muutkin ok, jos käytät tiukkoja trikoita salilla se on vaan plussaaūüėč Joten kaikki rehelliset ja tosissaan seuraa hakevat rohkeesti vastaamaan!
Lähetetty 10.6.2021 klo 14:43, #70578

Ilmoitukseen vastaaminen

Voit vastata tälle ilmoittajalle lähettämällä tekstiviestin ISKURI 12549 + oma viestisi numeroon 17252. Lähetetyn tekstiviestin hinta on 1,90 euroa.

Ilmoittaja voi vastata sinulle Iskurin kautta tekstiviestillä tai voit antaa muun yhteystiedon vastauksessasi.

Tekstiviestin enimm√§ispituus on 160 merkki√§. T√§t√§ pidemm√§t viestit l√§htev√§t puhelimestasi useampana viestin√§ ja laskutetaan jokainen erikseen. √Ąl√§ k√§yt√§ vastausviestiss√§si hymi√∂it√§ tai muita erikoismerkkej√§, ne eiv√§t v√§lity vastaanottajalle ja v√§hent√§v√§t merkitt√§v√§sti yhteen viestiin mahtuvien merkkien m√§√§r√§√§.