Iskuri
SuljeSulje
Kesäpoika
Mies, 25v, Vantaa
Moi, haussa olisi seuraa kokeilulle seksistä miehen kanssa, se kun on nyt pyörinyt mielessä jo jonkin aikaa, ja ajatus kullisi imeskelystä ja hyväilystä suussani, pantavanasi oleminen ja lopulta lastisi saaminen kiihottaa kovasti! En ole kovin pitkä, ja aika olen perus normipainoinen. Siisti ja sinkku, enkä käytä alkoholia / polta. Lähinnä näin yksipuolista kokeilua eniten hakemassa ensin alkuun, mutta jos synkkaa ja hyvältä tuntuu, mahdollisuutena myös vakinaiset puuhat! Voidaan vaikka tavata ensin jossain syömässä tai saunomassa ensin (En omista), ja katsomassa synkkaako, ja menna siitä sitten eteenpäin. Olisi hyvä jos sinulla paikka, mutta minulta löytyy myös tarvittaessa, ei tosin mitään isoa. Ja onhan kesäkin lämpimillään, niin jos tiedät mistä löytää rauhallista paikkaa missä ei kukaan pääse yllättämään, voisihan sitä eläinten tyyliin jossain metsikössäkin ;) Pistä yhteystietoja mukaan ja jutellaan lisää!
Lähetetty 10.6.2021 klo 23:49, #70610

Ilmoitukseen vastaaminen

Voit vastata tälle ilmoittajalle lähettämällä tekstiviestin ISKURI 36849 + oma viestisi numeroon 17252. Lähetetyn tekstiviestin hinta on 1,90 euroa.

Ilmoittaja voi vastata sinulle Iskurin kautta tekstiviestillä tai voit antaa muun yhteystiedon vastauksessasi.

Tekstiviestin enimmäispituus on 160 merkkiä. Tätä pidemmät viestit lähtevät puhelimestasi useampana viestinä ja laskutetaan jokainen erikseen. Älä käytä vastausviestissäsi hymiöitä tai muita erikoismerkkejä, ne eivät välity vastaanottajalle ja vähentävät merkittävästi yhteen viestiin mahtuvien merkkien määrää.