Iskuri
SuljeSulje
Ihanaa seksiä
Mies, 47v, Hyvinkää
Moi oon luova, hieman taiteellis sieluinen ( valokuvaus ) liikun paljon luonnossa, retkeilen vaellan ja pidän telttailusta myös talvella. Oon rento mukava huumorintajuinen terve bi top kundi, sinkku, lapseton .. 48v maaliskuussa täyttävä suht karvainen ja parrakas miehekäs mies.. vaikka viihdyn välillä tiukoissa nahkahousuissa! Etsin sua ihana 19-45v btm kundi joka diggaat retkeilyä ja sulla on myös talvi varusteet retkeilyyn.. ois ihana tuntea sun hyväilevät kädet jalkovälissä.. molemmin puolinen suihin otto sopii mutta sua mieluusti panen niin voisit olla Alle 180 cm myös neitimäiset ja transut sopii.. nahka, latex ja pvc sytyttää mut kuumaan liekkiin myöskin piikkikorkosaappaat miehenkin jaloissa..
Lähetetty 14.1.2022 klo 10:34, #82870

Ilmoitukseen vastaaminen

Voit vastata tälle ilmoittajalle lähettämällä tekstiviestin ISKURI 45840 + oma viestisi numeroon 17252. Lähetetyn tekstiviestin hinta on 1,90 euroa.

Tiesithän, että voit käyttää palvelua myös yleisimpien operaattoreiden prepaid-liittymillä? Hanki liittymä, lataa haluamasi saldo ja käytä palvelua anonyymisti.

Ilmoittaja voi vastata sinulle Iskurin kautta tekstiviestillä tai voit antaa muun yhteystiedon vastauksessasi.

Tekstiviestin enimmäispituus on 160 merkkiä. Tätä pidemmät viestit lähtevät puhelimestasi useampana viestinä ja laskutetaan jokainen erikseen. Älä käytä vastausviestissäsi hymiöitä tai muita erikoismerkkejä, ne eivät välity vastaanottajalle ja vähentävät merkittävästi yhteen viestiin mahtuvien merkkien määrää.