Iskuri
SuljeSulje
btm
Mies, 45v, savio
Onko tosiaan niin ettei täältä panomiehiä löydy ollenkaan? Pelkkiä feikkejä mitkä ei uskalla kuitenkaan tavata kun pitäisi? Elikkä yritän vielä kerran, tahdon saada sexiä sellaiselta kenellä on toimiva vehje ja ei mikään 11cm lerppakulli, mikä ei toimi vaikka mitä tekisi. Olen pitkä vaalea ja tykkäisin kerrankin saada oikeasti munaa mikä vielä jotenkin edes toimisi, olen pitkä vaalea ja takapuoli hieman tyttömäinen, sopusuhtaisa, terve ja oman paikankin vielä omistava. Olen kuitenkin ihan mies, en nainen ettei jää epäselväksi. Yhteydenotot aluksi pelkällä sähköpostilla, silläkin saan vaikka huomiseksi sovittua panot ihan yhtä hyvin. Viimeksi kun hain seuraa niin viestejä tuli varmaan 20 kappaletta ja yksikään ei johtanut yhtään mihinkään, joten jos et uskalla tavata niin jätä samantien vastaamatta kiitos!
Lähetetty 14.1.2022 klo 23:37, #82903

Ilmoitukseen vastaaminen

Voit vastata tälle ilmoittajalle lähettämällä tekstiviestin ISKURI 58044 + oma viestisi numeroon 17252. Lähetetyn tekstiviestin hinta on 1,90 euroa.

Tiesithän, että voit käyttää palvelua myös yleisimpien operaattoreiden prepaid-liittymillä? Hanki liittymä, lataa haluamasi saldo ja käytä palvelua anonyymisti.

Ilmoittaja voi vastata sinulle Iskurin kautta tekstiviestillä tai voit antaa muun yhteystiedon vastauksessasi.

Tekstiviestin enimmäispituus on 160 merkkiä. Tätä pidemmät viestit lähtevät puhelimestasi useampana viestinä ja laskutetaan jokainen erikseen. Älä käytä vastausviestissäsi hymiöitä tai muita erikoismerkkejä, ne eivät välity vastaanottajalle ja vähentävät merkittävästi yhteen viestiin mahtuvien merkkien määrää.