Iskuri
SuljeSulje
Antero
Mies, 65v, Helsinki
Moi. Olen mukava ja mukautuva 172 82 btm-mies. Minulta saat hellää tai rajua seksiä, miten haluat. Hieron, nuolen, otan suihin ja/tai taakse, viimeiseen pisaraan. Luokseni on helppo tulla julkisilla ja autolle on parkkitilaa. Kerro vain milloin haluaisit "tulla" ja millä tulet, niin annan ohjeet ja sovitaan tapaaminen. Laita vastaukseesi emailisi niin annan kuvani sekä puh.numeroni. Tervetuloa.
Lähetetty 23.6.2022 klo 17:47, #90724

Ilmoitukseen vastaaminen

Voit vastata tälle ilmoittajalle lähettämällä tekstiviestin ISKURI 64432 + oma viestisi numeroon 17252. Lähetetyn tekstiviestin hinta on 1,90 euroa.

Tiesithän, että voit käyttää palvelua myös yleisimpien operaattoreiden prepaid-liittymillä? Hanki liittymä, lataa haluamasi saldo ja käytä palvelua anonyymisti.

Ilmoittaja voi vastata sinulle Iskurin kautta tekstiviestillä tai voit antaa muun yhteystiedon vastauksessasi.

Tekstiviestin enimmäispituus on 160 merkkiä. Tätä pidemmät viestit lähtevät puhelimestasi useampana viestinä ja laskutetaan jokainen erikseen. Älä käytä vastausviestissäsi hymiöitä tai muita erikoismerkkejä, ne eivät välity vastaanottajalle ja vähentävät merkittävästi yhteen viestiin mahtuvien merkkien määrää.