Iskuri
SuljeSulje
Kyltymätön
Mies, 43v, Helsinki
Haluatko seksiä randomin kundin kanssa? Kutsu mut kylään. Imen, nuolen (myös puhtaat jalat, jos haluut) ja annan peppua. Voit panna mua kumilla tai ilman, oon prepillä. Olen vaalea ja katseenkestävä 43-vee kundi (167/70/15). Kiltin ja poikamaisen ulkokuoreni alle kätkeytyy munankipeä kiimainen pervo. Sun iällä, ulkonäöllä tai ruumiinrakenteella ei ole merkitystä. Haluan vain saada munaa ja olla seksipalvelijasi. Laita viestiin numerosi tai sähköpostisi ja kerro lyhyesti, mitä haluut tehdä. Myös pervommat fantasiat otetaan ilolla vastaan. :-)
Lähetetty 24.11.2022 klo 12:15, #98096

Ilmoitukseen vastaaminen

Voit vastata tälle ilmoittajalle lähettämällä tekstiviestin ISKURI 69105 + oma viestisi numeroon 17252. Lähetetyn tekstiviestin hinta on 1,90 euroa. Puhelinnumerosi ei välity viestin vastaanottajalle.

Tiesithän, että voit käyttää palvelua myös yleisimpien operaattoreiden prepaid-liittymillä?

Ilmoittaja voi vastata sinulle Iskurin kautta tekstiviestillä tai voit antaa muun yhteystiedon vastauksessasi.

Tekstiviestin enimmäispituus on 160 merkkiä. Tätä pidemmät viestit lähtevät puhelimestasi useampana viestinä ja laskutetaan jokainen erikseen. Älä käytä vastausviestissäsi hymiöitä tai muita erikoismerkkejä, ne eivät välity vastaanottajalle ja vähentävät merkittävästi yhteen viestiin mahtuvien merkkien määrää.