<<< Palaa ilmoituslistaan< Edellinen Seuraava >
Pituus
180-190cm
Ruumiinrakenne
Hoikka
Alkoholin käyttö
Silloin tällöin
Tupakointi
Ei
Elämäntilanne
Vapaa
 
NimimerkkiVelttovirtanen
SukupuoliMiesOma ikä33 vuotta
Haun kohdeNainenHaettu ikä20-55 vuotta
KaupunkiTampere
LuokitusSeikkailuseuraa
JätettyTänään klo 4:48
Nautintoa ja seksiä elämään

Viime aikoina on kokoajan läheisyyden kaipuu mielessä pyörinyt. Liekö sitten kesällä vaikutusta tähän. Ajattelin kokeilla, josko tätä kautta sattuisi löytymään ihana ja ymmärtävä, huumorintajuinen nainen, jonka kanssa voisi helliä hetkiä harrastaa turvallisesti, sitä läheisyyttä myöskään unohtamatta.

Kerrottakoon nyt tähän väliin että minulla on hieman heikko erektio. Ollut aina. Lopulta sain aikaiseksi tutkituttaa asian ja ilmeisesti laskimopuolen vika peniksessä, eli paine pääsee joskus tippumaan. No, lääkkeitä on nykyään onneksi, jotka jonkinverran auttavat.

Tuosta syystä olen oikeastaan aina ollut varsin arka seksin suhteen ja eipä seksikokemuksia kovin montaa olekaan. Olinkin keskivertoa vanhempi, kun ensimmäistä kertaa virallisesti pääsin ns. "seksiä harrastamaan".

Olen erittäin avoin kyllä muutoin seksin suhteen ja todella kokeilunhaluinen. Ehkäpä siksi olen hyvin avoin, koska ei aina tuo erektio ole niin vahva, joten joutuu sitten joskus turvautumaan muihn konsteihin. Ja eihän sen seksin pelkkää jyystämistä pidä ollakaan.

Olen muutoin varsin tavallinen tyyppi. En polta, eikä nykyään alkoholiakaan innosta kovinkaan usein ryypiskellä. Elelen täällä Tampereella pienessä yksiössä, eikä lemmikkejä / lapsia ole vielä ainakaan näkynyt. Joskus on joku jopa komeaksikin kommentoinut, mutta siihen en osaa oikein itse ottaa kantaa. Riippuu siitä, kuka katsoo.

Olisi kiva saada viestejä naisilta, minkälaisia ajatuksia tämä ilmoitus herätti, jos nyt ei vaikka kiinnostaisikaan tavata. Voisi ainakin kirjoitella ja vaihtaa ajatuksia.

Rohkeasti vaan ottamaan yhteyttä. Eihän siinä mitään menetäkään ja voi vaikka mukava tuttavuus löytyä, jos tuuri käy.

Ps. Viime aikoina on Turun suunnalle muutto ollut mielessä, joten voi Varsinais-Suomen suunnaltakin ottaa yhteyttä.
Vastaus sähköpostilla
Voit vastata ilmoittajan sähköpostiosoitteeseen kirjoittamalla vastauksesi alla olevaan lomakkeeseen. Antamasi sähköpostiosoite välittyy suoraan vastaanottajalle.
Oma nimimerkki
Sähköpostiosoitteesi
Vastauksesi
<<< Palaa ilmoituslistaan< Edellinen Seuraava >
 
Nettitreffit
Ohjeet
Käyttöehdot
Pikahaku
Naisia miehille
Miehiä naisille
Naisia naisille
Miehiä miehille
 
© 2004 Iskuri.net - Yhteystiedot ja palaute