<<< Palaa ilmoituslistaan< Edellinen Seuraava >
Pituus
170-180cm
Ruumiinrakenne
Hoikka
Hiusten väri
Tumma
Hiukset
Lyhyet
Silmien väri
Siniset
Alkoholin käyttö
Ei lainkaan
Tupakointi
Ei
Elämäntilanne
Varattu
Koulutus
Akateeminen koulutus
 
NimimerkkiInnokas Opettaja
SukupuoliMiesOma ikä31 vuotta
Haun kohdeNainenHaettu ikäalle 22 vuotta
KaupunkiTurku
JätettyTänään klo 19:15
Nautintoa tytölle

Moi!

Etsin sinä nuori nainen tai tyttö jotka on vielä kokematon mutta olet kiinostunut salaisesta kokeilusta. Haluan antaa sinulle ainutlaatuinen ensikokemus. Kokeilemme juuri siitä mitä haluat ja mitä saa sinut syttymään. Kokeilu voi olla yksisuuntainen tai molempiin suuntin ja sinä päätät miten pitkälle haluat mennä. Ymmärrän hyvin että olet sekä vähän ujo että vähän jännitynyt mutta lupaan tekeväni kaiken niin että pystyt nautimaan tilanteesta. Toki jos sinulla on joku salainen fantasia niin autan mielelläni sinut toteutumaan sitä kanssani.

Olen itse mukava, luotettava ja terve. Pidän itestäni hyvin huolta ja uskon olevani ihan hyvännäköinen (makuasia tietysti...). Olen henkilönä hyvin killtti ja luotettava niin jos haussa on paha poika niin olet väärässä paikassa.

Jätin tämän ilmoituksen koska haluan saada vielä kerran mahdollisuuden opastaa joku nuori naineen seksiin saloihin. Minulla on muutama kokemusta tästä mutta siitä on jo vuosia. Minuun ainoa tavoite on siis antaa sinulle täydellinen ensi kokeilu, niin että nautit kaikesta ja olet tyytyväinen sekä ennen että jälkeen. Minusta tärkein asia seksissä on juuri sen että molemmat on tyytyväisiä ja että jää hyvä maku suussa seksin jälkeen.

Toivon kokeilu juuri sinun kanssasi kunhan olet mukava, fiksu ja terve. Ja tietysty sinulla oltava lailinen ikä kokeiluun.

Kirjoittaa takaisin jos olet kiinostunut. Opimme ensin tuntemaan toisiamme sähköpostin kautta ennen kun mahdollisesti siirymme kokeiluun.


terveisin

Salainen opettaja
Vastaus sähköpostilla
Voit vastata ilmoittajan sähköpostiosoitteeseen kirjoittamalla vastauksesi alla olevaan lomakkeeseen. Antamasi sähköpostiosoite välittyy suoraan vastaanottajalle.
Oma nimimerkki
Sähköpostiosoitteesi
Vastauksesi
<<< Palaa ilmoituslistaan< Edellinen Seuraava >
 
Nettitreffit
Ohjeet
Käyttöehdot
Pikahaku
Naisia miehille
Miehiä naisille
Naisia naisille
Miehiä miehille
 
© 2004 Iskuri.net - Yhteystiedot ja palaute