<<< Palaa ilmoituslistaan< Edellinen Seuraava >
Pituus
170-180cm
Ruumiinrakenne
Normaalivartaloinen
Hiusten väri
Vaalea
Hiukset
Lyhyet
Silmien väri
Siniset
Alkoholin käyttö
Silloin tällöin
Tupakointi
Ei
Elämäntilanne
Vapaa
Koulutus
Ammatillinen koulutus
Mammona
Kaikki menee mikä tulee
Horoskooppi
Vaaka
 
NimimerkkiHaluava
SukupuoliMiesOma ikä46 vuotta
Haun kohdeNainenHaettu ikäyli 18 vuotta
KaupunkiTurku
JätettyTänään klo 3:11
Muodokasta pyllyä

RAHANVONKAAJAT VOI LOPETTAA LUKEMISEN TÄHÄN!
EN OLE IKINÄ MAKSANUT SEKSISTÄ, ENKÄ MAKSA!

Huom. vain Turussa ja lähistöllä asuvat naiset huomioidaan. Et saisi olla keskivartalosta kovinkaan lihava, koska en minäkään ole. Mutta ei se pieni pömpeli haittaa, jos peppusi on muhkea. Peppuasi minä katson, enkä muuta. Olen sopusuhtainen vartaloltani. 174/74. Harrastan uintia. Käyn uimassa melkein joka päivä. Onhan niitä vapaa päiviäkin joskus pidettävä. Peppua sinulla tosiaan saa olla. Se saa olla sitten isokin, jos se on muodokas ja ryhdikäs. Koko ei oikeasti merkitse mitään, muoto merkitsee. Pieni tai iso, mutta pantavan näköinen.

Pidän takaapäin panemisesta ja sinun on oltava valmis tarjoamaan peppuasi aina niin halutessani. Voisin panna sinua takaapäin vaikka ikuisuuden, siinä kun näkee peppusi mukavasti. Voin antaa sinulle suuhoitoa, jos pidät sellaisesta. Sitäkin takaapäin, että pääsen nuolemaan myös peppureikääsi helposti. Ja kun pillua nuolee, niin peppureikäsi on kivasti siinä nenässäni kiinni. Itse en ole niinkään vaatimassa saamaan suikkiin, mutta en vastaankaan laita, jos sinulla himottaa saada kullia suuhun. Kivempi se on miehellekin, jos nainen tykkää siitä oikeasti. Peppupanokin käy, jos sinulle sopii. Hyvältä se tuntuu ruiskauttaa kuuma spermalasti pyllyysi sisään. Ei siis mihinkään pyllyposkille, vaan kaikki suoraan sisään pyllyreikääsi viimeistä pisaraa myöten ja mahdollisesti useammankin kerran, jos ei peppusi mene liian helläksi. Haluan tyhjentää kuumat spermalastini palleistani sisälle peppureikääsi samalla, kun katson silmiisi, kun otat kuumat vitamiinini vastaan. Sitten taas pillupanoa vaihteeksi.

Tässä lyhyesti minusta ja kuten kirjoituksestani huomaat, olen ihan normaali ja täysjärkinen suomalainen mies, terve sekä ylä-, että alapäästä. Joitain kuvia voimme vaihdella sitten kun otat yhteyttä. En täysin anonyymin henkilön kanssa ala millekään. Pitää minun nähdä minkä näköinen tyyppi siellä on. Tai pikemminkin peppu. Pelkät peppukuvasikin riittävät minulle. Voin tehdä päätöksen pelkästään niiden kuvien perusteella.

En laittanut ikähaarukkaa ilmoitukseeni, koska se ei ole tässä oleellinen juttu ollenkaan. Ei minua kiinnosta ikäsi, vaan peppusi.
Vastaus tekstiviestillä
Tähän ilmoitukseen voit vastata tekstiviestillä!
Lähetä tekstiviesti ISKURI 859237 + oma viestisi numeroon 17239. Viestin hinta 0,95e.
Numerosi pysyy salaisena, ellet kerro sitä viestissäsi. Tekstiviestin maksimipituus on 160 merkkiä. Palvelu toimii Soneran, Elisan, DNA:n ja Saunalahden liittymillä.
Vastaus sähköpostilla
Voit vastata ilmoittajan sähköpostiosoitteeseen kirjoittamalla vastauksesi alla olevaan lomakkeeseen. Antamasi sähköpostiosoite välittyy suoraan vastaanottajalle.
Oma nimimerkki
Sähköpostiosoitteesi
Vastauksesi
<<< Palaa ilmoituslistaan< Edellinen Seuraava >
 
Nettitreffit
Ohjeet
Käyttöehdot
Pikahaku
Naisia miehille
Miehiä naisille
Naisia naisille
Miehiä miehille
 
© 2004 Iskuri.net - Yhteystiedot ja palaute