Uudistunut Iskuri!

Uudessa Iskurissa on kolme treffipalstaa, joille voit jättää ilmoituksesi. Ilmoituksen vahvistat tekstiviestillä (viestin hinta on 0,95 euroa). Vastaukset saat suoraan puhelimeesi. Lue lisää!

MiehetNaisetParitMuut
Taken but available
Mies, 49v, Helsinki
Nyt olen haastavan paikan edessä! Miten kertoisin itsestäni? Olen varattu. Aloitetaan siitä. Mutta jokaisella meillä on syymme olla täällä. En enää suostu elämään ilman rakkautta, hellyyttä, läheisyyttä. Niitä minulla ei ole. Etsinnässä siis seuraa, nainen, joka haluaisi itselleen salarakkaan (ainakin näin aluksi) ja jonka kanssa voisi kyhnyttää vierekkäin kalliolla auringonlaskua katselemassa ja joka kaipaa pientä suukkoa yhtä paljon kuin minä. En usko karkoittavani sinua ensisilmäyksellä, olen ihan ok-näköinen, normipainoinen ja harrastan liikuntaa sekä muuta ulkoilua jotakuinkin päivittäin. En ehkä ole se penaalin terävin kynä, mutta riittävästi itselleni ja tiedostan sen mitä en tiedä. Toivon löytäväni täältä naisen, joka joko on samassa elämäntilanteessa kanssani tai joka ainakin ymmärtää sitä. En haaveile kirkon portaista, mutta en myöskään halua suorituskeskeistä fwb-suhdetta (miehetkö muka vaikeita ymmärtää?). Laita viestiä minulle!
Jupe
Mies, 50v, Kuopio
Moi,olen50v.kiva,nuorekas mies Kuopiosta.Etsin seuraa 18-59v.naisesta.Olen keskustelutaitoinen,empaattinen ja huumorintajuinen.Aluksi vaikka ystäväksi,parisuhdekin mahdollista.Voit olla mistä vaan,vapaa,tai varattu.
Mie ite
Mies, 43v, Joensuu
Harrastukseni liittyvät vahvasti luontoon ja koiriin. Rehti, avoin, sosiaalinen ja suora puheinen tapaus olen. Nautinnolla iteksiäni, mutta tykkään läheisyydestä. Olen valmis lähes kaikkeen ja tykkään yllätyksistä. Eläinrakasta, luonnon läheistä, touhukasta naista joka on oma itsensä tilanteessa kun tilanteessa haen.
Tositarkoituksella
Mies, 59v, Turku
Hei vaan sinne niin kuules hei no niin täs olis nyt ihan mukava vapaa terve siisti raikas puhelias nuorekas hellä huumorintajuinen työssäkäyvä 59v-Miehekäs mies Turusta jolla on illat sekä viikonloppua vapaat ja etsin ihan tositarkoituksella mukava hellä vapaata työssäkäyvä Naista Turunseudulta .Iltaisella Ulkoiluun,Elokuviin,Ruonlaitton,Musiikkin kuuntelun, TV:n katseluun sekä mukava yhdessäolon kanssasi sekä hauskat koti-illoista mukavan työnpäivän jälkeen.Olen myöskin omillani toimeen tuleva mukava vapaa mies. Laitathan mukaan sähköpostiosoitteesi sitten kun vastaat minulle. "Vastatkaa arvon naiset".....!!!!???:
Alikessu
Mies, Tampere
Hei. Nyt olisi hakusessa rehellinen, suomalainen nainen. Ikäsi 45 - 55 v. Itse olen sopusuhtainen, omillaan toimeentuleva mieshenkilö. Pidän musiikista ja soittelen itse kitaraa. Ikä 59 v. Tutustutaan ja katsotaan mihin se johtaa.
Arto
Mies, 54v, Vaasa
20-30v nais seuraa talous on ok ja reilupeli koko suomi
Mies häme
Mies, 47v, Päijät häme
Roteva 47v mies etsii 40-55v sub henkistä naista päijät häme+viereiset läänit,rehevyys+++
Yks
Mies, 66v, Uusima
Moi Löytyykö täältä kivaa naisystävää, tai vaikkapa rakasta loppuelämään, olet rento(niin minäkin) olet paksu, laiha, pullea, mikä vain(niin minäkin) tykkäät välillä irroitella(niin minäkin) tykkäät olla sohvalla ja puhella kaikkea ja samalla hyväillä toista(niin minäkin)
todella isorintaista
Mies, 58v, Helsinki
Mukava ja siisti, hyvän näköinen ja hyvin toimeentuleva mies hakee hemmoteltavakseen aikuista, nättiä, erittäin isorintaista naista
tositarkoitusella
Mies, 48v, Kauhajoki
olen 47v rehti sinkku mies,mukava ihana ei lapsia ei alkoholia, mut poltan, pidän eläimistä ja lapsista..sinä mukava rehellinen nainen. voit olla mistä vain suomea.. joka on tositarkoitusella matkassa..välimatka ei oo este..
Kevät-kesä...
Mies, 64v, PKS
Hei! Olen sopivasti sivistynyt omillani toimeentuleva solakka mies. Etsin seuraa aikuisesta naisesta ns. kaikkeen kivaan. Isot ihanat rinnat ovat intohimoni kohde ja niitä haluan hyväillä monipuolisesti. Ja se muu kiva olisi esim. jutustelua, luonnossa samoilua, elokuvia jne. eli pelkkää seksiseuraa en ole hakemassa. Voit olla varattu, karannut, vapaa, eronnut... olen luotettava, huumorintajuinen kotimainen persoonallinen mies.
titslover
Mies, 53v, Pohjois-Pohjanmaa
Olethan ylpeä isoista rinnoistasi. Etsin povekasta itseäni nuorempaa naista ystäväksi, kaveriksi. Voit olla vähän kauempaakin ja huomattavasti nuorempikin.
Herrasmiehet
Mies, 50v, Helsinki
2 tosi mukavaa, huumorintajuista ja nuorekasta 5-kymppistä Herrasmiestä etsii seuraa pe-su välille Helsingin yöelämään (miksei päivälläkin) kahdesta ihanasta ja huumorintajuisesta (ei tiukkapipoisesta) naisesta. Meillä on hotellihuone Helsingin keskustassa kahdeksi yöksi ja olisi kiva löytää ihanaa naisseuraa...vaikka tositarkoituksella mutta ei liian tosissaan... ainakaan näin aluksi. Eli..nyt kaikki naiset ihanaiset, rohkeasti ottamaan yhteyttä jos haluatte todella mukavaa seuraa ihan komeistakin miehistä :) Yhteystiedot mukaan ilmoitukseen. Kiitos :)
Jopas
Mies, 53v, Pohjois-Savo
Hei, tulevaan kesään kumppania etsii avarakatseinen, reilu luotettava mies. Olen 186 cm pitkä ja normivartaloinen. Tutustutaan ilman ennakkopaineita ja katsotaan miltä elämä alkaa näyttää. Pistä viestiä niin päästään alkuun.
Mikko73
Mies, 46v, Oulu
46 v vers kundi hakee mukavaa , sexyä , huumorintajuista miel vers seuraa m 19 - 52 v . Mukavaa touhuilua ja tutustumista oon 170 76 16
Pertsa
Mies, 62v, 05/015
Hetken huumaa,tai tositarkoituksella,sen aika näyttää,olen nuorekas,normaalivartaloinen,+180,huumorintajuinen.
Hellyyttä molemmille
Mies, Pirkanmaa
Pirkanmaalla olis 65+ savuton vapaa mies vailla ystävyyttä, sinä aikuinen nainen joka tunnet olosi yksinäiseksi ja kaipaat läheisyyttä, puhekaveria ja vaikka pientä apua arjen askareissa. Odottelen jos olet jossakin etsimäni ystävä...
Kevät
Mies, 48v, Etelä-Savo
Mukava mies etsiskelee naisseuraa. Tosimielessä ennemkin kuin hetken huumaa... Otappa yhteyttä numerosi kera.
ilmar1
Mies, 61v, Lohja
etsin naista kaiken kivan merkeissä.asun yksin tle niin täytän haaveesi.ikä ja koko ei merkitse.riittää kun olet oma itsesi.
Ilmari
Mies, 55v, Pirkanmaa
Olen mukava sinkkumies 176 90 maalla asuva ja etsin luotettavaa, hellää, naisellista naista kaikkeen yhteiseen tekemiseen. Asiat ok, vain oma rakas puuttuu. Numero tai email mukaan.