Uudistunut Iskuri!

Uudessa Iskurissa on kolme treffipalstaa, joille voit jättää ilmoituksesi. Ilmoituksen vahvistat tekstiviestillä (viestin hinta on 0,95 euroa). Vastaukset saat suoraan puhelimeesi. Lue lisää!

MiehetNaisetParitMuut
M-02
Mies, 39v, Raisio
Moi Tarzanin yläkroppa ja John Holmesin alapää. Ripaus vielä Clooneyn karismaa ja Karjala/Kuopio sukujuuret. Tällainen naimisissa oleva mies etsii mukavaa ajatustenvaihtoa ja vaikkapa lenkille seuraakin. Ei tappi ojossa eikä pylly pystyssä mutta kaunis hymy ja puhelias suu kyllä suotakoon. Plussaa jos kuppi ei ole muki ja peppu kuin kilon kalakukko molemmille käsille. Makurasva tietysti pitää olla. Laita sähköposti vastaukseen niin vaihdetaan ajatuksia luottamuksella.
Unikaveria;)
Mies, 35v, Riihimäki
Moikka Haussa mukavalle sinkkumiehelle seuraa niin yleiseen hengailuun, koti-iltojen viettoon, telkkarin ja leffojen katseluun, ruuanlaittoon, pelailuun, rentoutumiseen. Mitä nyt sitten keksiikään. Myös unikaveri haussa, eikä haittaa vaikka lipsahtaisi seksin puolellekin, kyllähän sinkku sitäkin kaipaa. Hellyys ja läheisyyshän on parhaita asioita mitä kokea toisen kanssa. Täältä löytyisi turvallinen kainalo ja paljon hellyyttä jaettavaksi. Seura kelpaisi myös erilaisiin tapahtumiin esim. keikoille. Jos sinäkin olet seuraa vailla, niin laita viestiä ja tutustutaan.
Deni
Mies, 53v, Hartola
Hei olen ok mukavaa mies asun Hartolassa olen yksin ja vapa etsin naista vaikka kaveriksi jos ei muuta ikävä on koko ajan yksin en juo alkoholia olen rehellinen ihminen jos kiinnostaa vastaa puh numeron olen 178/87
Kokematon
Mies, 49v, Uusimaa
Hei. Täällä olisi vapaa kiltti hellä luotettava mies pääkaupunkiseudulta. Sinä kiva kokematon ujo nuori nainen 09a + 150km ota yhteyttä. Minulla on paikka.
Treffiseuraa
Mies, 34v, Helsinki
Hei! Etsin treffiseuraa elokuviin ja yhteiseen ajanviettoon. Olen 34v xxl siilipää. Mitä sinä haluaisit tehdä? 😊
Chania
Mies, 54v
Hyvää huomenta, Hakusessa tositarkoituksella kiva nainen, joka tykkää matkustells syksyllä,talvella. Ikätoive min 45. Leffaa, keikkoja, viikonloppureissuja välillä. Etelä Suomen alueelta mieluiten, toive. Laita puhelinnumero, kiitos
Tahdotko mut tosiaan
Mies, 35v, Riihimäki
Haussa aamuteetä jakamaan (saat juoda kahviakin) naista elämänkumppaniksi tarpomaan yhteistä elämänmittaista polkua. Täällä päässä työssäkäyvä, rauhallinen, luotettava, herkkä, pohdiskeleva ja syvällinenkin, huumorintajuinen mieshenkilö etsimässä sitä oikeaa jonka kanssa rakentaa yhteistä elämää ja perustaa perhe. Olen jo suurimmat juoksuni juossut, enkä pelaile mitään pelejä, ethän sinäkään. Koti-illat ovat paras tapa viettää aikaa, varsinkin oman kullan kanssa. Toki joskus pitää myös käydä tuulettumassa esim. ulkona syömässä tai nauttimassa hyvästä musiikista tai muusta kulttuurista tai käydä vaikka laulaa luikauttamassa pari biisiä karaokessa. Läheisyys ja hellyys ovat myös parhaita asioita elämässä, niitä tuskin tulisi sinulta puuttumaan. Myös toisen omaa aikaa ja tilaa pitää kunnioittaa, omia menoja ja harrastuksia pitää myös olla sopivassa suhteessa, eikä suhteessa ollessaan pidä unohtaa myös omia ystävyyssuhteita. Jos kuulosti vähänkään siltä että tässä voisi olla aineksia elämänmittaiseen tarinaan, niin älä epäröi vastata jotta päästään tutustumaan:)
Joomii
Mies, 59v, Lahti
Löytyiskö Lahti +ymp. +40v naista tositarkoituksella 60v yrittäjämiehelle! Olen 171/71, tummahko, ylä ja alapää toimii! Kiva jos vastaat niin numerolla, kiitos!
Eesau
Mies, 66v, Tampere
Moi,66v.mies 180/94,savuton,siisti,luotettava,autoileva leski kaipaa mukavaa naisseuraa.Voit olla myös ulkomaalainen.Vielä on kesää jäljellä tapaamiseen.Ota yhteyttä ja mennään kahville.
kale
Mies, 50v, Lahti
Löytyykö todella rintavaa naista 40-60v seuraksi.T Asiallinen mies.Ota yhteyttä numeron kera!
Elämänystävää vailla
Mies, 54v, äänekoski.
Hei.olen mukava vapaa lapseton naiskaveria etsivä siisti turvallista nen rento huumtaj mies ääneseudun al.olen lapsi-eläin-luontorakas mies.sinä vapaa rento rehti mukava hymyilevä nainen,ota rohkeasti yhteyttä,tavataan,kahvin,pizzan merkeissä.
Ihon ikävä;)
Mies, 35v, Riihimäki
Kaipaatko sinäkin läheisyyttä, hellyyttä, haleja ja toisen ihmisten kosketusta? Ihmistä jonka kanssa keskustella maailman menosta ja viettää aikaa yhdessä silloin kun molemmille sopii. Ihmistä jonka lämmön saa tuntea ja jonka viereen nukahtaa ja vierestä herätä. Jos vastasit kyllä, niin pistä vastaus tulemaan että päästään tutustumaan ja tapailemaan:)
Mie
Mies, 33v, Tornio
Hei löytyykö tositarkoituksella kivaa naista, mukavalle miehelle.
halukas66
Mies, 53v, etelä pohjanmaa
Haen seuraa tansseihin,luonnossa liikkumiseen ja hyvään yhdessä oloon. Olen reipas,ahkera,tunnollinen herrasmies
Pysyvää suhdetta
Mies, 58v, Kymenlaakso
Hei.Olen siis 58v mies.188/88 vaalea lyhythiuksinen.Olen ollut yksin 1,5v pitkästä suhteesta eronneena.Asun kaupungin laitamilla isohkossa omakotitalossa.Lähettyvillä maaseudulla minulla on pieni maatila hirsitaloineen.Olen erittäin luonto- ja eläinystävällinen.Pidän kalastuksesta ja marja- ja sienten poiminnasta.Olen liikunnallinen.En käy ravintoloissa.On alkanut tuntua,että haluaisin tavata naisen,joka pitää samoista asioista.Osaan tehdä kaikenlaista kodin sisällä ja sen ulkopuolella.Ja uskon,että myös seksielämä on ok kanssani.Sekin on tärkeä suhteessa.Jos kiinnostut ja olet noin 45-55v sopusuhtainen nainen ja olet kiinnostunut tapaamaan tarkoituksena pysyvä suhde, vastaile ja kerro itsestäsi hieman.Mutta vain totta.
Kesäloma
Mies, 58v, Kouvola
Etsin naista,kaiken kivan merkeissä.Liikunnallin, nuorekas ja kaikin puolin hyvät elämtavat omaava.Mies sinun makuusi, kannattaa tutustua minuun.
paakki
Mies, 64v, Helsinki
Olen raitis,tykkään luonnosta,siksi käyn marjassa ja sienessä. Ei vaatimuksia suhteesi,tule sellaisena,kuin olet.
vauva asiaa
Mies, 35v, mikkeli
olisiko jollain naisella vauvatoiveita toive tulla raskaaksi voin toteuttaa toiveesi olen siisti terve raitis savuton sporttinen mies kerron lisää
tapio5454
Mies, 65v, oulu/Ii
Hei etsin oulun seudulta mukavaa 58-65 naista.olen rehti ja rehellinen mies löytyiskö vakisuhtetta
Tositarkoituksella
Mies, 35v, Riihimäki
Moikka! Sopusuhtainen, tupakoimaton, omillaan toimeentuleva mies etsii itselleen parempaa puoliskoa elämän iloja ja suruja jakamaan. Olisi kiva viettää aikaa niin rauhallisesti kotona tv:n parissa viihtyen, turvallisessa kainalossa olisi tilaa sinulle. Koska elämästä pitää nauttia silloin kuin voi, niin silloin tällöin sitä saa myös herkutella. Toki seura kelpaa myös niin keikoille, karaokeen, teatteriin, museoon, urheilukatsomoon tai vaikka markkinoita kiertelemään. Ja jos laulattaa niin Singstar löytyy myös. Hyvä ruoka kuuluu myös osana elämään, itse en ole mikään superkokki, mutta kivahan sitä olisi yhdessä kokkailla, ihan kehityskelpoinen olen kuitenkin silläkin osa-alueella. Läheisyys ja hellyys kuuluu asioihin joista minä pidän, toivottavasti sinäkin. Toki ei tarvitse toisen kyljessä olla 24/7, omiakin juttuja saa ja pitää olla molemmilla. Toivottavasti haluat myös tulevaisuudessa perustaa perheen ja saada lapsen/lapsia. Sitä ennen pitää tietysti tutustua, eikä sen lapsenteon harjoittelukaan ole pahitteeksi;) Tositarkoituksella kuitenkin olen liikenteessä. Hyväksythän myös ihmiset sellaisina kuin he ovat ja kohtelet heitä niin kuin haluat itseäsi kohdeltavan. Jos kiinnostuksesi heräsi, niin pistä näppis laulamaan ja vastaile niin päästään tutustumaan ja ollaan kenties lähempänä yhteistä tulevaisuutta:)