Uudistunut Iskuri!

Uudessa Iskurissa on kolme treffipalstaa, joille voit jättää ilmoituksesi. Ilmoituksen vahvistat tekstiviestillä (viestin hinta on 0,95 euroa). Vastaukset saat suoraan puhelimeesi. Lue lisää!

MiehetNaisetParitMuut
Alistumaan
Pari, 60v, sastamala keskusta
Meillä Rouva on kiimainen alistuja, nauttii orjuuttamisesta. Haluaa nyt kaverin, rennon Naisen kaveriksi. Master hoitaa molemmat. Etsimme pitkäaikaista Narttua kaveriksi. Masterilla kymmenien vuosien kokemus ja leluja/välineitä löytyy riittävästi. Tule milloin haluat. Laitas yhteistiedot, niin jatketaan;)
Apumies
Pari, 50v, Pks
Sporttinen miehekäs mies hakee aisuriparia. Myös kolmen kimppa kiinnostaa.
pari-espoo
Pari, Espoo
Aviopari etsii nuorta, kenties kokematontakin kundia yhteisiin leikkeihin.. kirjoita rohkeasti ja katsotaan mitä voisimme tehdä yhdessä. Pieni bi-uteliaisuus on hyvästä:)
Herrasmies
Pari, 72v
Missä olette, te aikuinen iäkkäämpi pari, jossa molemmat haluavat alistua aikuiselle miehelle ja nautitte molemmat siitä aidosti. Teitä etsii vanhempi varattu seniori bi, luotettava määrätietoinen herrasmies. Teillä on paikka Lounais-Suomessa, mielellään lähellä Kaarinaa, Raisiota tai Turun aluetta. Laittakaa sähköposti vastaukseen.
Mdma seksiä
Pari, 26v, Jyväskylä
Hei, Etsitään keski-suomen alueelta miestä tai vaikka paria viikonlopulle illan viettoon ja kimppakivaan. Nainen 22v ja mies 26v. Molemmat fiksuja ja katseen kestäviä. Samaan toivon myös sinulta/teiltä. Mämmiä lisä mausteeksi mukaan jos kiinnostaa niin olkaa yhteyksissä.
hellä pari
Pari, 47v
VANHEMPAA PARISKUNTAA ETSITÄÄN ...sensuelli tasokas pariskunta etsii rakasteluseuraa miehestä naisesta pariskunnasta etsimme vakituista seuraa kenenkä kanssa viettää talvi iltoja peiton alla yhdessä kehräten pidämme hellyydestä koskettelusta pitkäkestoisesta seksistä haluamme muutenkin tutustua olla ystäviä ja etsimme pitkäaikaista ystävyys seuraa kaiken kivan merkeissä
Kimppa68
Pari, 51v, Järvenpää
Parille kiimaista kimppa seuraa N51 M 52 laita yht tiedot.Ollaan Järvenpäästä
Väljää vittua?
Pari, 37v, Tampere
Haluaisi kädellä ja kullilla täyttää säännöllisesti.. Oletteko täällä mukava 45-65vheteropari, jossa mies haluaisi katsella, kun toinen mies kiihottaa, orguttaa, fistaa, nuolee ja nussii vaimoasi/avokkiasi.. Naistakin tämä kiihottaa.. 37v mies Tampereelta odottaa viestejä..Yhteystieto mukaan..
Vaimolle 2 miestä
Pari, 52v, Espoo
Te kaksi kaverusta haluaisitteko naida parin naista bi henkisyys plussaa mies voi imeä kalunne kovaksi ym Pidätte xl muodoista .. yhteystiedot mukaan ja kertokaa hieman millaisia olette .
fetissi pariskunta
Pari, 55v, Vantaa
Hei! pari tai yksinäinen mies tai nainen joka pitää kumia ja muovia kiihottavana asujen materiaalina, ota yhteyttä pariskuntaan joka tuntee samoin. Myös muut fetissit kiinnostavat. Laita/laittakaa mail osoite mukaan niin päästään vaihtamaan juttua asiasta. Odotamme kiinnostuksella vastaustasi.
Fetishpari
Pari, Etelä suomi
Tasokas pari m45 n37 kaunis bi.. Etsimme bi naista18-40v joka pitää leluista ja sexi asuista.. Meiltä löytyy leluja ja asuja.. Pidetään kunnon sessiot
Katselijaa
Pari, 43v, Oulu
Pari m39/n43 kaivattais katselijaa meidän irstaille touhuille.... Etusijalla nainen... Pari... Mies.. Kerro viestissä itsestäsi.. Ja toiveista.
FWB
Pari, 34v, Espoo
Pariskunta M37 ja N34 hakee iso +20cm kaluista bi-henkistä miestä. Voisit tavata meitä yhdessä ja kumpaakin erikseen. Rentoa ja mukavaa menoa.
Salaiset jutut
Pari, 43v, Oulu
Moe.. 40+- pari hakee seurakseen mukavaa ja fiksua naista/pariskuntaa.. Ottakaa yhteyttä jos kiinnostusta löytyy aikuisten touhuihin.
Pari09a
Pari, Vantaa
Bi-henkinen pari m41 185/98/14 ja n60 165/68/e 09a hakee sseuraa m/n/pari. Sposti osoite vastaukseen mukaan.
Kimppaa
Pari, 37v, Ylläs
Löytyykö Ylläkseltä estotonta seuraa 60-60+v naisesta tai parista 37v kokeilunhaluiselle nuorelle miehelle joka haaveillut pitkään saada vanhempaa?
Kimppa68
Pari, 51v, Järvenpää
Parille kimppa seuraa N51 M 52 Järvenpää laita yht tiedot
jape
Pari, 55v, Oulu
himokas pari etsii naista kimppaan 18-45 hoikka/normaali vartaloista.M 55v nuorekas .N 49v rehevä..ollaan kokemattomia kimppa hommis..naista kiinnostas kokea naista..vastaa numerolla ni tutustutaan 08 -alue
Bi miestä
Pari, Uusimaa
M50 N48 Kaipaisi hyvin varustettua bi miestä nauttimaan estottomasti perjantai iltana 25.09. Jos sinulle nautinto tärkeintä,eikä Mr/Missi tasoinen ulkonäkö,niin laita vastaukseen sähköpostiosoitteesi.
Seuraa vailla
Pari, Oulainen
Aviopari haluaa tutustua pohjois-pohjanmaan alueelta toiseen pariin, mieheen tai naiseen jotka ovat kiinnostuneita parinvaihdosta, kimppailusta. Olemme BI-uteliaita, olisi plussaa jos sinä/tekin olisitte. Laittakaa rohkeasti viestiä ja sovitaan pimenevään viikonloppuun jo tapaaminen, läheisyyttä, intohimoa ja lämpöä.