Uudistunut Iskuri!

Uudessa Iskurissa on kolme treffipalstaa, joille voit jättää ilmoituksesi. Ilmoituksen vahvistat tekstiviestillä (viestin hinta on 0,95 euroa). Vastaukset saat suoraan puhelimeesi. Lue lisää!

MiehetNaisetParitMuut
bipari
Pari, 30v, Kuusamo
Moixxx. Etsinnässä tänä viikonloppuna bi-naista tai miestä. Olemme N30 ja M38. Lelut, sormet, kielet ja kalut tykkää käydä joka reijässä molemmilla. Panemisiin ;)
Kolmestaan
Pari, 40v
Täs olis 40v pari joka haluais +50v ukm sex kaveriksi 17-19.7..varkaus-sulkava-kitee..karavaanarit,mökkiläiset. Tai 2 kaverusta.hyvä varustus ++.laita sähköposti os mukaan
Dogging
Pari, Kuopio
Moi. Löytyskö doggingista kiinnostuneita. Loma reissulla rouva haluis jännitystä reissuun ja haluis runkata useita miehiä ja jos kiima yltyy niin joku voi saada muutakin. Tarkoitus ei ole mitään maratoonia harrastaa vaan mielumin helposti laukeavia, tällä kertaa määrä korvaa laadun. Jos paineen helpotus kiinnostaa niin laita vastaukseen s.posti osoite ja jos kuopion läheltä on paikka ehdotuksia niin otetaan vastaan,, esim.rauhallinen parkkis ym.
Kimppaa kesällä
Pari, Sastamala
Helteet lähti,kesä viileni,mutta kimppasessiot kuumeni,jaksaa jaksaa.Viriili vanh.pari odottaa yht.ottoja fiksuilta bi-henkisiltä pareilta/neidoilta.Laita yhteystietoja,jutellaan,sovitaan treffit,päätetään yhdessä mikä tuntuu kivalta.Jos löydämme toisemme hauskan merkeissä olis kivaa pitää pitempi aikainen tuttavuus.
Kuumaa
Pari, 51v, Etelä kymenlaakso
50 pari hakee tervettä kolmatta pyörää tai paria, tututustumisen kautta hauskan pitoon. Nauttimaan kanssamme. Kesäiset terveiset kaikille nauttioille.
Salapari
Pari, 46v, Hämeenlinna
Hei, Olemme salapari.Nainen 42/171/67 Vaalea,siistti ja terve. Mies 46/172/76/19/5 Bi-henkinen. Siistti, terve ok näköinen. Etsimme BI-HENKISTÄ MIESTÄ! Olet 18-46v. Hoikka, siistti ja trve. Meillä paikka Janakkalassa. Laita laita sähköposti tai puh mukaan.
Kahleet
Pari, 60v, Sastamala
Neito haluaa Naisen kanssa peuhaamaan. Mieskin saa toki panna ja imettää. Oma ukko seurailee. Ehkä mukana.... Meillä voimme touhuta....
Nuorta bi-poitsua?
Pari, 40v, Helsinki
Btm/vers bi-poitsua? Fiksu ja määrätietoinen sporttinen 40-v mies etsii pidempiaikaiseksi kaveriksi alle 23-v bi-kundia pk-seudulta monipuoliseen kaksin ja mahdolliseen kolminpeliin sekä rakastajaksi 50+ naisystävälleni. Voisit olla kiinnostunut yhdestä tai useammasta seuraavista aiheista: kimppakiva MMN tai MMM, tyttöily/ "sissyily", ikä/roolileikit ja vanhemmat naiset. Kokemattomuudesta plussaa. ;) Älä suotta ujostele vastauksesi kanssa!
Stringit
Pari, 60v, Sastamala
Neiito haluaa naisen kanssa panemaan. Ukkeli katselee
seikkailija
Pari, 20v, Rovaniemi
Vanhemmat naiset lapin alueelta tarvitsetteko tyydytystä nuoremmalta mieheltä. Olen 20vuotias terve ja normaalikokoinen mies joka etsii seikkailuja ja himoitsee vanhempia naisia. Laittaa puhelinnumero tai sp nii viestitellään ja keksitään jotain kivaa.
Kivaa meidän kesken
Pari, 53v, Tampere
Hei, Sinä ihana bi-nainen. Tuletko iloksemme tai me sinun iloksesi. Olemme hoikka ja katseen kestävä salapari. Nainen haluaisi kovasti kokea naisen tuoksun. Nautitaan elämästä ja Toisistamme meillä., teillä tai hotellissa. Olehan yhteydessä ja tehdään jotain kivaa!
Kimppa68
Pari, 51v, Järvenpää
Kiimainen pari Järvenpäästä N 51 M 52 hakee kimppa seuraa'laita num
Vanhempaa
Pari, 37v, Ylläs
Löytyykö Ylläkseltä estotonta seuraa 60-60+v naisesta tai parista 37v kokeilunhaluiselle nuorelle miehelle joka haaveillut pitkään saada vanhempaa
Paris-08
Pari, 40v, Oulu
Nuorekas pari hakee seuraa aikuisten leikkeihin, tyttö hoikka bi ja mies normi curios. Kiima on käsinkosketeltava.. Ei viikkojen viestejä vaan rohkeasti meille kylään leikkimään, parit, tytöt ja miehetkin (isolla) käy. Laita viestiä numero kera niin saadaa asia eteenpäin. Ajatuksella, kerran täällä ollaan nauttimassa
Kypsää aisuriparia?
Pari, 34v
Nuorekas ja söpö 34v hoikka aisuri etsii kypsän kokeneemman aisuriparin luottoystäväksi. Olen vapaa ja terve. Voitte olla minkälaisia tahansa ilman ulkonäkö vaatimuksia.
Kimppa68
Pari, 51v
Parille kimppa seuraa vkl Järvenpäästä N51 M 52 meillä paikka.Laita yht
kimppa
Pari, 65v, Pohj uusimaa
65v bim etsii bi-naista kaveriksi bi- pariskunnan kanssa touhuamaan. Parin ikä on 60+. Eli tule mukaan neljänneksi kimppaan.
Lomaseuraa
Pari, 52v, Pohjois -Pohjanmaa
Parit jotka haluatte tutustua mukavaan toimintaan ja aikuisten leikkeihin ottakaa yhteyttä niin suunnitellaan yhdessä lisää.
jonna & jonne
Pari, 58v, uusimaa
haluaisimme tutustua aikuiseen mieheen josta olisi kolmanneksi pyöräksi meidän sexi leikkeihimme. Laitathan yhteystitoja mukaan vastaukseesi! J&J
Grrrrrrrr
Pari, 60v, Sastamala
Neito haluaa, naista, jaksavat Masteria. Haluaa sidotuksi, käytetyksi....lelut meillä. Ukko mukana. Mies yli 50, neidon iällä ei väliä.... Tervetuloa