Iskuri
SuljeSulje
KAHDEN KAUPPA!!
Mies, 57v, 014-suomi
Tervehdys,arvon lady,joka olet työ-apua vailla.siis talkoo työ mielessä ilmaiseksi.homman nimi on se että:minä alistuva kiltti mies saan tyydytysta siitä että,saan työskennellä jonkun naisen alaisuudessa ja määräysten mukaan.ja sinä lady saat aivan ilmaista työvoimaa itsellesi.olen valmis tulemaan pidemmäksikin aikaa jos jokin pikku huone tai tila löytyy luonasi minulle.hevostila erityisen mieluinen jos lady nainen hallitsee siellä.olen koulutuskelpoinen kilttiluonteinen ,turvallinen,naisen sanaa kunnioittava mies yksilö.en polta,alko ei ongelma.tunnen vetoa ratsuladyja kohtaan luontaisesti.käy kaikenlaiset työt ja lady mallit.olen monitaitoinen palveluhaluinen lojaali.ehkä (suhdekkin) jos...?ota yhteyttä jos kolahti.T:Renki.
Lähetetty 13.3.2023 klo 13:09, #102589

Ilmoitukseen vastaaminen

Voit vastata tälle ilmoittajalle lähettämällä tekstiviestin ISKURI 19949 + oma viestisi numeroon 17252. Lähetetyn tekstiviestin hinta on 1,90 euroa. Puhelinnumerosi ei välity viestin vastaanottajalle.

Tiesithän, että voit käyttää palvelua myös yleisimpien operaattoreiden prepaid-liittymillä?

Ilmoittaja voi vastata sinulle Iskurin kautta tekstiviestillä tai voit antaa muun yhteystiedon vastauksessasi.

Tekstiviestin enimmäispituus on 160 merkkiä. Tätä pidemmät viestit lähtevät puhelimestasi useampana viestinä ja laskutetaan jokainen erikseen. Älä käytä vastausviestissäsi hymiöitä tai muita erikoismerkkejä, ne eivät välity vastaanottajalle ja vähentävät merkittävästi yhteen viestiin mahtuvien merkkien määrää.