Iskuri
SuljeSulje
Rakkautta vailla
Mies, 30v, Joensuu
Olen lämpöä ja rakkautta vailla. Kaipaisin omaksi kullaksi naisen kuka jaksaisi suudella ja helliä minua päivästä toiseen. Läheisyydenkaipuu, ja nälkä naisen lempeälle kosketukselle on loputon. Haluaisin että olisit iholla ja painaisit pehmeiden rintojesi väliin sillonkin kun oon vähän mökömielellä. Haluaisin että ottaisit minut rintoihisi ja tekisit minut onnelliseksi antamalla tissiä halaillen ja hyväillen. Se olisi kaikessa yksinkertaisuudessaan se mitä olisi ihanaa saada paljon. Mutta missä on nainen kuka edes tahtoisi antaa miehelle tissiä ja suudelmia koko suhteen täydeltä? Oon tähän mennessä tullut lähinnä siihen tulokseen että on ärsyttävää jos mies kaipaa tissien väliin näin paljon. Olen erikoinen, mutta sä voit olla erikoisempi ja olla se unelmien nainen kuka minulla on hukassa. Parhaiten saat kiinni numerolla tai whatsapilla mutta voit tarjota jotain toistakin yhteystapaa.
Lähetetty 18.3.2023 klo 5:51, #102757

Ilmoitukseen vastaaminen

Voit vastata tälle ilmoittajalle lähettämällä tekstiviestin ISKURI 45434 + oma viestisi numeroon 17252. Lähetetyn tekstiviestin hinta on 1,90 euroa. Puhelinnumerosi ei välity viestin vastaanottajalle.

Tiesithän, että voit käyttää palvelua myös yleisimpien operaattoreiden prepaid-liittymillä?

Ilmoittaja voi vastata sinulle Iskurin kautta tekstiviestillä tai voit antaa muun yhteystiedon vastauksessasi.

Tekstiviestin enimmäispituus on 160 merkkiä. Tätä pidemmät viestit lähtevät puhelimestasi useampana viestinä ja laskutetaan jokainen erikseen. Älä käytä vastausviestissäsi hymiöitä tai muita erikoismerkkejä, ne eivät välity vastaanottajalle ja vähentävät merkittävästi yhteen viestiin mahtuvien merkkien määrää.