Iskuri
SuljeSulje
SissyUteliasParille
Pari, 43v, Uusimaa, Vantaa
Hei, olen jo pidemmän tovin fantasioinut 50+ pariskunnan seurasta. Vain vakituisempi luotettava tuttavuus kiinnostaa, kokematon tai melko kokematon pari mieluiten. Jokapaikan höylät ja kullikarusellejä pyörittävät parit eivät ole juttuni, sillä haen puhtautta ja pysyvyyttä. Minua kiinnostaa erityisesti bi-painotteiset leikit, minä bottom henkisenä yhtälössä. Olen muutaman kerran kokeillut suullisia nautintoja miehen kanssa, mutta erittäin valmis myös seksiinkin. Fantasioissa on pyörinyt myös asetelma, jossa nainen nauttisikin siitä, että oma mies harrastaisi seksiä toisen miehen kanssa ja nainen vain avustaisi tai olisi katselijana. Eli ikäänkuin nainen hankkisi seksikaverin miehelleen, miehen nautinnoksi. Toki kaikki yhdessä ja erikseen ilottelut kiinnostavat myös, kuten myöskin minun pukeminen naisen asusteisiin eli sissyksi pakottaminen kiihottaa ja kiinnostaa todella paljon. Sallittavaa myös, että nainen käyttää sträppiä. Parilla saa olla muotoja, en hae "olemme sporttinen ja näyttävän näköinen" paria, Miehen peppuun en koske millään tavoin (enkä nuole), naisen peppuun kylläkin mielelläni. Ei kuvaamista, ei minun sitomistani, ei kipua, ei ulosteita, ei julkisia paikkoja. Pariskunnalla oltava paikka diskreeteille tapaamisille. Olen ulkoisesti 175/88/16 siisti, tatuoimaton, sileäkasvoinen, rauhallinen naapurin mies. Kalu ja pallit sheivattuna, pepun voin/voitte sheivata myös. Mukavia ja turvallisia yhteisiä hetkiä, laittakaahan viestillä yhteystietonne (sähköposti, kik, puhelinnumero). Mikäli haluatte puhelimella yhteydenoton, soitan salatusta numerosta takaisin sovittuna ajankohtana.
Lähetetty 8.9.2023 klo 14:19, #110309

Ilmoitukseen vastaaminen

Voit vastata tälle ilmoittajalle lähettämällä tekstiviestin ISKURI 48891 + oma viestisi numeroon 17252. Lähetetyn tekstiviestin hinta on 1,90 euroa. Puhelinnumerosi ei välity viestin vastaanottajalle.

Voit lähettää tälle ilmoittajalle myös kuvaviestin lähettämällä viesti ISKURIKUVA 48891 + oma viestisi + kuva numeroon 179888. Lähetetyn viestin hinta on 3,90 euroa.

Tiesithän, että voit käyttää palvelua myös yleisimpien operaattoreiden prepaid-liittymillä?

Ilmoittaja voi vastata sinulle Iskurin kautta tekstiviestillä tai voit antaa muun yhteystiedon vastauksessasi.

Tekstiviestin enimmäispituus on 160 merkkiä. Tätä pidemmät viestit lähtevät puhelimestasi useampana viestinä ja laskutetaan jokainen erikseen. Älä käytä vastausviestissäsi hymiöitä tai muita erikoismerkkejä, ne eivät välity vastaanottajalle ja vähentävät merkittävästi yhteen viestiin mahtuvien merkkien määrää.