Iskuri
SuljeSulje
Naisellenne hyvää
Pari, 52v
Moiks! Olemme hieman yli 50v aviopari ja haluaisimme laittaa meiltä mies tuottamaan pariskunnan naiselle upeaa nautintoa. Voisitte olla kolmenkimpassa, jos olette pariskunta, mutta myös vieras nainen yksin meidän miehen kanssa, sekin on mahdollista. Meillä mies on hyvinkin viriili ja hyvä rakastaja, ihan niin että naisena ei perässä tahdo pysyä. Vartalo sopusuhtainen, terve ja kalukin iso (19cm). Ennen kaikkea osaa ottaa naisen tarpeet hyvin huomioon ja antaa juuri oikeanlaista nautintoa upeisiin orkkuihin asti. Niin kielellä, sormilla, dildolla kuin kalullakin. Toiveet ja fantasiat ottaa hyvin huomioon ja niitä toteuttaa. Rohkeasti ottamaan yhteyttä meihin. Vaikka mies täällä päässä tuleekin vastaamaan viesteihin, yhdessä olemme ilmoituksen laatineet. Mies ei tule tekemään näitä juttuja vaimon selän takana.
Lähetetty 8.9.2023 klo 21:49, #110331

Ilmoitukseen vastaaminen

Voit vastata tälle ilmoittajalle lähettämällä tekstiviestin ISKURI 19816 + oma viestisi numeroon 17252. Lähetetyn tekstiviestin hinta on 1,90 euroa. Puhelinnumerosi ei välity viestin vastaanottajalle.

Voit lähettää tälle ilmoittajalle myös kuvaviestin lähettämällä viesti ISKURIKUVA 19816 + oma viestisi + kuva numeroon 179888. Lähetetyn viestin hinta on 3,90 euroa.

Tiesithän, että voit käyttää palvelua myös yleisimpien operaattoreiden prepaid-liittymillä?

Ilmoittaja voi vastata sinulle Iskurin kautta tekstiviestillä tai voit antaa muun yhteystiedon vastauksessasi.

Tekstiviestin enimmäispituus on 160 merkkiä. Tätä pidemmät viestit lähtevät puhelimestasi useampana viestinä ja laskutetaan jokainen erikseen. Älä käytä vastausviestissäsi hymiöitä tai muita erikoismerkkejä, ne eivät välity vastaanottajalle ja vähentävät merkittävästi yhteen viestiin mahtuvien merkkien määrää.