Iskuri
SuljeSulje
rintavaa imettäjää
Mies, 58v, imatra lapeenranta
etsin rintavaa imettäjää itselleni. eli on kyseessä aikuis imetys. eli olen aikuinen mies ja halu päästä rinnalle. jos olen siitä korvausvelvollinen sekin käy. joo nautitaan luonnon antimista ja toisistamme. mieluusti imatra-lapeenranta. vinkkinä että jos nainen haluaa painoa alemmas imtys on siihen oiva keino. kyllä kilot saisivat kyytiä jos saisin imeä rinnoistasi ravitsevaa herkkua. hei
Lähetetty 14.9.2023 klo 19:53, #110562

Ilmoitukseen vastaaminen

Voit vastata tälle ilmoittajalle lähettämällä tekstiviestin ISKURI 26430 + oma viestisi numeroon 17252. Lähetetyn tekstiviestin hinta on 1,90 euroa. Puhelinnumerosi ei välity viestin vastaanottajalle.

Voit lähettää tälle ilmoittajalle myös kuvaviestin lähettämällä viesti ISKURIKUVA 26430 + oma viestisi + kuva numeroon 179888. Lähetetyn viestin hinta on 3,90 euroa.

Tiesithän, että voit käyttää palvelua myös yleisimpien operaattoreiden prepaid-liittymillä?

Ilmoittaja voi vastata sinulle Iskurin kautta tekstiviestillä tai voit antaa muun yhteystiedon vastauksessasi.

Tekstiviestin enimmäispituus on 160 merkkiä. Tätä pidemmät viestit lähtevät puhelimestasi useampana viestinä ja laskutetaan jokainen erikseen. Älä käytä vastausviestissäsi hymiöitä tai muita erikoismerkkejä, ne eivät välity vastaanottajalle ja vähentävät merkittävästi yhteen viestiin mahtuvien merkkien määrää.