Iskuri
SuljeSulje
Bi- nainen parille
Pari, 62v, Helsinki
Hei!Etsimme mukavaa naista mukaamme nautinnolliseen yhdessäoloon, sekä myös muihin yhteisiin illanviettoihin. Olemme xl-pari ja seksinnälkäisiä ja estottomia ja kokeilunhaluisia. Voimme viettää hienoja yhteisiä hetkiä mökillä tai hotelleissa, meillä tai missä vain. Laita vastaukseen puh.nrosi ja soitamme varmasti sinulle. Olisi kiva jos olisit bi-nainen ja kokeilunhaluinen nautiskelija. Ollaan yhteydessä ja tavataan pian.t.Merja ja Ilkka
Lähetetty 15.9.2023 klo 18:35, #110598

Ilmoitukseen vastaaminen

Voit vastata tälle ilmoittajalle lähettämällä tekstiviestin ISKURI 38883 + oma viestisi numeroon 17252. Lähetetyn tekstiviestin hinta on 1,90 euroa. Puhelinnumerosi ei välity viestin vastaanottajalle.

Voit lähettää tälle ilmoittajalle myös kuvaviestin lähettämällä viesti ISKURIKUVA 38883 + oma viestisi + kuva numeroon 179888. Lähetetyn viestin hinta on 3,90 euroa.

Tiesithän, että voit käyttää palvelua myös yleisimpien operaattoreiden prepaid-liittymillä?

Ilmoittaja voi vastata sinulle Iskurin kautta tekstiviestillä tai voit antaa muun yhteystiedon vastauksessasi.

Tekstiviestin enimmäispituus on 160 merkkiä. Tätä pidemmät viestit lähtevät puhelimestasi useampana viestinä ja laskutetaan jokainen erikseen. Älä käytä vastausviestissäsi hymiöitä tai muita erikoismerkkejä, ne eivät välity vastaanottajalle ja vähentävät merkittävästi yhteen viestiin mahtuvien merkkien määrää.