Iskuri
SuljeSulje
Naapurinkundi
Pari, 30v, Vantaa
Tahtoisin tutustua itseäni mielellään varttuneempaan, sosiaaliseen, erotiikasta nauttivaan heteropariin yhteisien leikkien ja kokemusten merkeissä. Olen aina pitänyt itseäni varttuneemmista naisista, saavat minut syttymään aivan toisin kuin ikäiseni. Minun kanssani tulee helposti toimeen, osaan kuunnella ja keskustella asioista. En ujostelle turhia ja osaan tarvittaessa pitää kaiken vain meidän välisenämme. Parin seuraa etsin mielellään kun tahdon että meillä kaikilla on oma elämämme ilman minkäänlaisia suhdesotkuja ja olen muutamissa kimpoissa ollut mukana ja huomannut nauttivani siitä kun yhdessä voimin tyydytämme naisen haluja. Jos koette olevanne kiinnostuneita tutustumaan tai tietää enemmän minusta niin rohkeasti viestiä. :)
Lähetetty 16.9.2023 klo 16:35, #110649

Ilmoitukseen vastaaminen

Voit vastata tälle ilmoittajalle lähettämällä tekstiviestin ISKURI 51214 + oma viestisi numeroon 17252. Lähetetyn tekstiviestin hinta on 1,90 euroa. Puhelinnumerosi ei välity viestin vastaanottajalle.

Voit lähettää tälle ilmoittajalle myös kuvaviestin lähettämällä viesti ISKURIKUVA 51214 + oma viestisi + kuva numeroon 179888. Lähetetyn viestin hinta on 3,90 euroa.

Tiesithän, että voit käyttää palvelua myös yleisimpien operaattoreiden prepaid-liittymillä?

Ilmoittaja voi vastata sinulle Iskurin kautta tekstiviestillä tai voit antaa muun yhteystiedon vastauksessasi.

Tekstiviestin enimmäispituus on 160 merkkiä. Tätä pidemmät viestit lähtevät puhelimestasi useampana viestinä ja laskutetaan jokainen erikseen. Älä käytä vastausviestissäsi hymiöitä tai muita erikoismerkkejä, ne eivät välity vastaanottajalle ja vähentävät merkittävästi yhteen viestiin mahtuvien merkkien määrää.