Iskuri
SuljeSulje
Vanhempi parempi
Mies, 52v, Pirkanmaa
Hei! Oletko syystä tai toisesta yksinäinen, vanhempi nainen, joka kaipaa elämäänsä jotain läheisyyttä ja erotiikkaa?Vanhemmalla tarkoitan noin 60 - 75 -vuotiasta. Yksinäinen voit olla monista syistä, eikä se välttämättä tarkoita vain yksin elävää. Jos tuntuu, että naiseutesi ei saa kosketusta, olen kiinnostunut. Olen noin viisikymppinen mies. Monella tapaa hyvin tavallinen keski-ikäinen mies, josta tunnistaa keski-iän ilmiöitä. Olen itse ystävällinen, lempeä ja huomaavainen mies. Eroottisesti minusta löytyy vahvuutta ja varmuutta. Osaan puhua ja pussata. Koen usein vieähättäväksi itseäni selvästi vanhemman naisen. Pidän naisessa iän tuomasta varmuudesta ja naisellisesta eleganssista. Arvostan myös myös tunteitten seesteisyyttä, lempeyttä, ystävällisyyttä ja puheliaisuutta. Olisi mukava tutustua naiseen, joka kaipaa lempeyttä, läheisyyttä ja erotiikkaakin. Kanssani ei tarvitse mennä naimisiin eikä tehdä nopeita lupauksia. Haen ystävällistä ja kaunista luonnetta sekä sopivaa persoonaa. Hyvää kemiaa ja kipinää saa olla. Pidän myös tavallisesta yhdessäolosta, jos se on mahdollista. Yhden yön keikkaa en harrasta. Yhteinen lämpö on parasta.
Lähetetty 16.9.2023 klo 17:46, #110655

Ilmoitukseen vastaaminen

Voit vastata tälle ilmoittajalle lähettämällä tekstiviestin ISKURI 28298 + oma viestisi numeroon 17252. Lähetetyn tekstiviestin hinta on 1,90 euroa. Puhelinnumerosi ei välity viestin vastaanottajalle.

Voit lähettää tälle ilmoittajalle myös kuvaviestin lähettämällä viesti ISKURIKUVA 28298 + oma viestisi + kuva numeroon 179888. Lähetetyn viestin hinta on 3,90 euroa.

Tiesithän, että voit käyttää palvelua myös yleisimpien operaattoreiden prepaid-liittymillä?

Ilmoittaja voi vastata sinulle Iskurin kautta tekstiviestillä tai voit antaa muun yhteystiedon vastauksessasi.

Tekstiviestin enimmäispituus on 160 merkkiä. Tätä pidemmät viestit lähtevät puhelimestasi useampana viestinä ja laskutetaan jokainen erikseen. Älä käytä vastausviestissäsi hymiöitä tai muita erikoismerkkejä, ne eivät välity vastaanottajalle ja vähentävät merkittävästi yhteen viestiin mahtuvien merkkien määrää.