Iskuri
SuljeSulje
Alfa
Pari, 49v, Oulu
HUOMIO HUOMIO pikkupippelit. Alfauros tulossa Ouluun yöpymään 5 - 6 lokakuuta eli torstai - perjantai väliseksi yöksi. Etsin nyt aisuriparia jossa Rouva kiimainen ja Isotissinen ja aviomies pikkupippeli. Tiedän kokemuksesta että pienikaluiset eivät pysty tyydyttämään naisiaan. Oon kestävä, runsasspermainen ja Isokaluinen. Nyt myös te nuoret pikkupippelit, ottakaa rohkeasti yhteyttä. Täysi-ikäisyys luonnollisesti oltava ja naisen isorintainen. Terv Alfa
Lähetetty 17.9.2023 klo 17:00, #110707

Ilmoitukseen vastaaminen

Voit vastata tälle ilmoittajalle lähettämällä tekstiviestin ISKURI 29831 + oma viestisi numeroon 17252. Lähetetyn tekstiviestin hinta on 1,90 euroa. Puhelinnumerosi ei välity viestin vastaanottajalle.

Voit lähettää tälle ilmoittajalle myös kuvaviestin lähettämällä viesti ISKURIKUVA 29831 + oma viestisi + kuva numeroon 179888. Lähetetyn viestin hinta on 3,90 euroa.

Tiesithän, että voit käyttää palvelua myös yleisimpien operaattoreiden prepaid-liittymillä?

Ilmoittaja voi vastata sinulle Iskurin kautta tekstiviestillä tai voit antaa muun yhteystiedon vastauksessasi.

Tekstiviestin enimmäispituus on 160 merkkiä. Tätä pidemmät viestit lähtevät puhelimestasi useampana viestinä ja laskutetaan jokainen erikseen. Älä käytä vastausviestissäsi hymiöitä tai muita erikoismerkkejä, ne eivät välity vastaanottajalle ja vähentävät merkittävästi yhteen viestiin mahtuvien merkkien määrää.