Iskuri
SuljeSulje
Runkkailluseuraa
Mies, Raasepori
Tervehdys, löytyisikö fiksulle, siistille ja naisten makuun komeallekin aikuiselle ukm:lle pornorunkkuseuraa siististä, normikroppaisesta kaverista ikähaarukassa 30-60. Mielellään myös naiselle varattu/ukm, joka haluaisi purkaa paineita toisen luotettavan miehen kanssa. Paikka/aikaa arkisin päivällä/illalla, alueena Raasepori/Länsiuusimaa. Vastaukseen s-posti.
Lähetetty 19.9.2023 klo 9:27, #110761

Ilmoitukseen vastaaminen

Voit vastata tälle ilmoittajalle lähettämällä tekstiviestin ISKURI 62298 + oma viestisi numeroon 17252. Lähetetyn tekstiviestin hinta on 1,90 euroa. Puhelinnumerosi ei välity viestin vastaanottajalle.

Voit lähettää tälle ilmoittajalle myös kuvaviestin lähettämällä viesti ISKURIKUVA 62298 + oma viestisi + kuva numeroon 179888. Lähetetyn viestin hinta on 3,90 euroa.

Tiesithän, että voit käyttää palvelua myös yleisimpien operaattoreiden prepaid-liittymillä?

Ilmoittaja voi vastata sinulle Iskurin kautta tekstiviestillä tai voit antaa muun yhteystiedon vastauksessasi.

Tekstiviestin enimmäispituus on 160 merkkiä. Tätä pidemmät viestit lähtevät puhelimestasi useampana viestinä ja laskutetaan jokainen erikseen. Älä käytä vastausviestissäsi hymiöitä tai muita erikoismerkkejä, ne eivät välity vastaanottajalle ja vähentävät merkittävästi yhteen viestiin mahtuvien merkkien määrää.