Iskuri
SuljeSulje
Yibbo
Mies, 50v
Olen 50v nuorekas kaveri. Sinkku olen ollut jo muutaman vuoden ja nyt tuntuu siltä, että haluaisin rinnalleni miehen kulkemaan kanssani näitä ylä-ja alamäkiä. Tykkään samoilla metsissä ja kalastaa vaan kaveri puuttuu. Yksin ei tule lähdettyä. En halua mitään "salasuhdetta" mutta en myöskään suhdetta neonvalojen alla. Tahdon normaalia elämää normaalin miehen rinnalla. Paikkakunnalla ei sinänsä väliä. Vain sinulla on väliä.
Lähetetty 19.9.2023 klo 15:06, #110777

Ilmoitukseen vastaaminen

Voit vastata tälle ilmoittajalle lähettämällä tekstiviestin ISKURI 62585 + oma viestisi numeroon 17252. Lähetetyn tekstiviestin hinta on 1,90 euroa. Puhelinnumerosi ei välity viestin vastaanottajalle.

Voit lähettää tälle ilmoittajalle myös kuvaviestin lähettämällä viesti ISKURIKUVA 62585 + oma viestisi + kuva numeroon 179888. Lähetetyn viestin hinta on 3,90 euroa.

Tiesithän, että voit käyttää palvelua myös yleisimpien operaattoreiden prepaid-liittymillä?

Ilmoittaja voi vastata sinulle Iskurin kautta tekstiviestillä tai voit antaa muun yhteystiedon vastauksessasi.

Tekstiviestin enimmäispituus on 160 merkkiä. Tätä pidemmät viestit lähtevät puhelimestasi useampana viestinä ja laskutetaan jokainen erikseen. Älä käytä vastausviestissäsi hymiöitä tai muita erikoismerkkejä, ne eivät välity vastaanottajalle ja vähentävät merkittävästi yhteen viestiin mahtuvien merkkien määrää.