Iskuri
SuljeSulje
syysunelma
Pari, 57v, Oulu
Etsimme pariskuntaa pohjois-suomen alueelta sekä etelä-lapista yhteisiin nautinnollisiin hetkiin. Olemme eka kertaa liikkeellä näissä merkeissä mutta kiinnostusta asiaan on kovasti. Rakastamme toisiamme ja toivoisimme toisenkin parin olevan vakaassa suhteessa jotta vältymme turhalta draamalta. Vastatkaa rohkeasti niin päästään tutustumaan aluksi kahvikupposen merkeissä... ;)
Lähetetty 19.9.2023 klo 19:55, #110791

Ilmoitukseen vastaaminen

Voit vastata tälle ilmoittajalle lähettämällä tekstiviestin ISKURI 17187 + oma viestisi numeroon 17252. Lähetetyn tekstiviestin hinta on 1,90 euroa. Puhelinnumerosi ei välity viestin vastaanottajalle.

Voit lähettää tälle ilmoittajalle myös kuvaviestin lähettämällä viesti ISKURIKUVA 17187 + oma viestisi + kuva numeroon 179888. Lähetetyn viestin hinta on 3,90 euroa.

Tiesithän, että voit käyttää palvelua myös yleisimpien operaattoreiden prepaid-liittymillä?

Ilmoittaja voi vastata sinulle Iskurin kautta tekstiviestillä tai voit antaa muun yhteystiedon vastauksessasi.

Tekstiviestin enimmäispituus on 160 merkkiä. Tätä pidemmät viestit lähtevät puhelimestasi useampana viestinä ja laskutetaan jokainen erikseen. Älä käytä vastausviestissäsi hymiöitä tai muita erikoismerkkejä, ne eivät välity vastaanottajalle ja vähentävät merkittävästi yhteen viestiin mahtuvien merkkien määrää.