Iskuri
SuljeSulje
3 aikuisen ystävyys
Pari, 47v, Tampere
Haussa pitkäaikainen ystävyys ja kaveruus mukavan keskustelutaitoisen toisiaan rakastavan avo/avioparin kanssa. Etsitte seuraa ulkoiluun, koti-iltoihin, viikonloppuihin tai ihan vaan ostosreissuille. Eli ei pelkkää seksiä. Julkisesti olisin siis ystävänne/perhetuttu ne. Kolmen kesken ollessamme olisin myös naisen kiihkeä rakastaja. Kemiat tärkeää, että homma toimii myös "sen" toiminnan ulkopuolella. Olen 47v 180cm 86kg mukava, keskustelutatoinen ja ehdottomasti luotettava sinkkumies Tampereelta.. Niissä hommissa taivas rajana. Kunhan kaikki nauttivat. Haaveena naisen tyydytys kaikin tavoin. Kun luottamus ja kaveruus syventynyt, niin haaveena olisi esim tuplayhdyntä, naisen ottaminen autossa miehen ajaessa, seksikkäät asu leikit jne mitä ikinä mieleen tulee ja hyvältä kaikista tuntuu. Mikään ei pakollista. Odotan mukavaa ja mielellään muutamaa sanaa pitempää vastaustanne.. Tapaamisiin ūüôā Ps. Yhteystieto mukaan...
Lähetetty 19.11.2023 klo 8:27, #113160

Ilmoitukseen vastaaminen

Voit vastata tälle ilmoittajalle lähettämällä tekstiviestin ISKURI 58508 + oma viestisi numeroon 17252. Lähetetyn tekstiviestin hinta on 1,90 euroa. Puhelinnumerosi ei välity viestin vastaanottajalle.

Voit lähettää tälle ilmoittajalle myös kuvaviestin lähettämällä viesti ISKURIKUVA 58508 + oma viestisi + kuva numeroon 179888. Lähetetyn viestin hinta on 3,90 euroa.

Tiesithän, että voit käyttää palvelua myös yleisimpien operaattoreiden prepaid-liittymillä?

Ilmoittaja voi vastata sinulle Iskurin kautta tekstiviestillä tai voit antaa muun yhteystiedon vastauksessasi.

Tekstiviestin enimm√§ispituus on 160 merkki√§. T√§t√§ pidemm√§t viestit l√§htev√§t puhelimestasi useampana viestin√§ ja laskutetaan jokainen erikseen. √Ąl√§ k√§yt√§ vastausviestiss√§si hymi√∂it√§ tai muita erikoismerkkej√§, ne eiv√§t v√§lity vastaanottajalle ja v√§hent√§v√§t merkitt√§v√§sti yhteen viestiin mahtuvien merkkien m√§√§r√§√§.