Iskuri
SuljeSulje
Stayup mummoa?
Mies, 47v, Tampere
Etsii mukava, symppis ja keskustelutatoinen 47v mies Tampereelta. Olet normaali, suloinen ja lapsenlapsistasi mummomaisen hellästi huolehtiva ihana nainen. Etsit pitempiaikaista ystävää tai aikuista tapailuseuraa. Iältäsi voisit olla 45-68v aikuinen nainen tai jopa pari(jos mies haluaa nähdä kiltin isoäidin muuttuvan kuumaksi ja kiimaiseksi aikuiseksi naiseksi vieraan miehen kanssa.) Eli kanssani olisit aistillinen aikuinen nainen, et kiltti isoäiti. Ei pelkkää seksiä kuitenkaan, vaan myös muuta yhdessä oloa. Ulkoilua, koti-iltoja jne. Ota yhteyksiä yhteystiedon kera.. Niin vastaan.
Lähetetty 21.11.2023 klo 7:54, #113219

Ilmoitukseen vastaaminen

Voit vastata tälle ilmoittajalle lähettämällä tekstiviestin ISKURI 58508 + oma viestisi numeroon 17252. Lähetetyn tekstiviestin hinta on 1,90 euroa. Puhelinnumerosi ei välity viestin vastaanottajalle.

Voit lähettää tälle ilmoittajalle myös kuvaviestin lähettämällä viesti ISKURIKUVA 58508 + oma viestisi + kuva numeroon 179888. Lähetetyn viestin hinta on 3,90 euroa.

Tiesithän, että voit käyttää palvelua myös yleisimpien operaattoreiden prepaid-liittymillä?

Ilmoittaja voi vastata sinulle Iskurin kautta tekstiviestillä tai voit antaa muun yhteystiedon vastauksessasi.

Tekstiviestin enimmäispituus on 160 merkkiä. Tätä pidemmät viestit lähtevät puhelimestasi useampana viestinä ja laskutetaan jokainen erikseen. Älä käytä vastausviestissäsi hymiöitä tai muita erikoismerkkejä, ne eivät välity vastaanottajalle ja vähentävät merkittävästi yhteen viestiin mahtuvien merkkien määrää.