Iskuri
SuljeSulje
Pitkä herrasmies
Mies, Helsinki
Hei! Sinä pitkä, ruskeahiuksinen, kaunis nuori nainen Helsingin Töölössä Töölönkadulla to 8.2. n.klo 8.22. Katseemme kohtasivat. Sinulla oli ylläsi mustat vaatteet ja kävelit K-Supermarket Töölön ohitse. Minulla vaaleanruskea, pitkä turkki, musta pipo, kantamuksia molemmissa käsissä, pitkä herrasmies. Haluaisin tutustua sinuun!
Lähetetty 8.2.2024 klo 18:52, #115965

Ilmoitukseen vastaaminen

Voit vastata tälle ilmoittajalle lähettämällä tekstiviestin ISKURI 37728 + oma viestisi numeroon 17252. Lähetetyn tekstiviestin hinta on 1,90 euroa. Puhelinnumerosi ei välity viestin vastaanottajalle.

Voit lähettää tälle ilmoittajalle myös kuvaviestin lähettämällä viesti ISKURIKUVA 37728 + oma viestisi + kuva numeroon 179888. Lähetetyn viestin hinta on 3,90 euroa.

Tiesithän, että voit käyttää palvelua myös yleisimpien operaattoreiden prepaid-liittymillä? (Varmista, että liittymälläsi on tarpeeksi saldoa)

Ilmoittaja voi vastata sinulle Iskurin kautta tekstiviestillä tai voit antaa muun yhteystiedon vastauksessasi.

Tekstiviestin enimmäispituus on 160 merkkiä. Tätä pidemmät viestit lähtevät puhelimestasi useampana viestinä ja laskutetaan jokainen erikseen. Älä käytä vastausviestissäsi hymiöitä tai muita erikoismerkkejä, ne eivät välity vastaanottajalle ja vähentävät merkittävästi yhteen viestiin mahtuvien merkkien määrää.