Iskuri
SuljeSulje
Painija
Mies, 36v, Helsinki
Vanhempaa painiseuraa hakusessa. Joskus nuorena tullut painittua ja nyt ruvennut taas kiinnostaa paini, mutta ei kuitenkaan painiseuraan tohdi mennä. Ensisijaisesti kuntoilun puolesta olisi mukava päästä painimaan. Mikäli kiinnostaa niin laita viestiä ja muista laittaa sposti mukaan niin jutellaan lisää
Lähetetty 9.2.2024 klo 13:52, #115986

Ilmoitukseen vastaaminen

Voit vastata tälle ilmoittajalle lähettämällä tekstiviestin ISKURI 46979 + oma viestisi numeroon 17252. Lähetetyn tekstiviestin hinta on 1,90 euroa. Puhelinnumerosi ei välity viestin vastaanottajalle.

Voit lähettää tälle ilmoittajalle myös kuvaviestin lähettämällä viesti ISKURIKUVA 46979 + oma viestisi + kuva numeroon 179888. Lähetetyn viestin hinta on 3,90 euroa.

Tiesithän, että voit käyttää palvelua myös yleisimpien operaattoreiden prepaid-liittymillä? (Varmista, että liittymälläsi on tarpeeksi saldoa)

Ilmoittaja voi vastata sinulle Iskurin kautta tekstiviestillä tai voit antaa muun yhteystiedon vastauksessasi.

Tekstiviestin enimmäispituus on 160 merkkiä. Tätä pidemmät viestit lähtevät puhelimestasi useampana viestinä ja laskutetaan jokainen erikseen. Älä käytä vastausviestissäsi hymiöitä tai muita erikoismerkkejä, ne eivät välity vastaanottajalle ja vähentävät merkittävästi yhteen viestiin mahtuvien merkkien määrää.