Iskuri
SuljeSulje
Kypsää hedelmää
Mies, 60v, Keski-Suomi
Hei! Olen 60 vuotias 177 cm mies läheltä Jyväskylää. Harrastan kuntoilua ja musiikkia. Kaipaan seurakseni sinua vanhempi nainen. Minulla ei ole ikä eikä kokovaatimuksia. Mikään vamma ei ole este. Pääasia on, että kaipaat hellyyttä ja kosketuksia. Asunpaikallasi ei ole merkitystä koska pääsen kulkemaan. En juokse rahan perässä vaan rakkauden. Laita vastaukseen yhteystietosi. Jukka
Lähetetty 11.2.2024 klo 9:12, #116062

Ilmoitukseen vastaaminen

Voit vastata tälle ilmoittajalle lähettämällä tekstiviestin ISKURI 65858 + oma viestisi numeroon 17252. Lähetetyn tekstiviestin hinta on 1,90 euroa. Puhelinnumerosi ei välity viestin vastaanottajalle.

Voit lähettää tälle ilmoittajalle myös kuvaviestin lähettämällä viesti ISKURIKUVA 65858 + oma viestisi + kuva numeroon 179888. Lähetetyn viestin hinta on 3,90 euroa.

Tiesithän, että voit käyttää palvelua myös yleisimpien operaattoreiden prepaid-liittymillä? (Varmista, että liittymälläsi on tarpeeksi saldoa)

Ilmoittaja voi vastata sinulle Iskurin kautta tekstiviestillä tai voit antaa muun yhteystiedon vastauksessasi.

Tekstiviestin enimmäispituus on 160 merkkiä. Tätä pidemmät viestit lähtevät puhelimestasi useampana viestinä ja laskutetaan jokainen erikseen. Älä käytä vastausviestissäsi hymiöitä tai muita erikoismerkkejä, ne eivät välity vastaanottajalle ja vähentävät merkittävästi yhteen viestiin mahtuvien merkkien määrää.