Iskuri
SuljeSulje
Toteutetaanko
Mies, 31v, Pirkkala
Haussa reilusti vanhempi henkilö joka kiinnostunut vain suihinottamisesta. Alkuun ainakin kondomin kanssa! Laita vastaukseesi sähköposti mukaan! Täydellinen kumppani +50v. Paikkaa ei itsellä ole, mutta aikaa on koska vaan ja kuinka paljon vaan. Haaveissa esim seuraava tapahtumaketju. Istahdan sohvallesi, kaivat kyrpäni esiin, imet rauhallisesti, pitkään ja minä nautin ensimmäisestä tulemisesta. Jätän kyrvän ulos housuista ja imet sen taas hetken päästä... Tästä vaikkapa käydään "kahvilla" pöydän ääressä ja imet pöydän alla... Sitten vaikka sängylle "nukkumaan", ja imet peiton alla kyrpääni... Sitten suihkussa sama yms yms... Kiihottaako?
Lähetetty 11.2.2024 klo 16:39, #116078

Ilmoitukseen vastaaminen

Voit vastata tälle ilmoittajalle lähettämällä tekstiviestin ISKURI 18124 + oma viestisi numeroon 17252. Lähetetyn tekstiviestin hinta on 1,90 euroa. Puhelinnumerosi ei välity viestin vastaanottajalle.

Voit lähettää tälle ilmoittajalle myös kuvaviestin lähettämällä viesti ISKURIKUVA 18124 + oma viestisi + kuva numeroon 179888. Lähetetyn viestin hinta on 3,90 euroa.

Tiesithän, että voit käyttää palvelua myös yleisimpien operaattoreiden prepaid-liittymillä? (Varmista, että liittymälläsi on tarpeeksi saldoa)

Ilmoittaja voi vastata sinulle Iskurin kautta tekstiviestillä tai voit antaa muun yhteystiedon vastauksessasi.

Tekstiviestin enimmäispituus on 160 merkkiä. Tätä pidemmät viestit lähtevät puhelimestasi useampana viestinä ja laskutetaan jokainen erikseen. Älä käytä vastausviestissäsi hymiöitä tai muita erikoismerkkejä, ne eivät välity vastaanottajalle ja vähentävät merkittävästi yhteen viestiin mahtuvien merkkien määrää.