Iskuri
SuljeSulje
Ikuinen rakkaus
Nainen, 50v, Rovaniemi
Hei reilu 50 vuotias nainen etsii sitä loppuelämän rakkautta itseään nuoremmasta miehestä jai viisikymppisestä. Itseä vanhemmat miehet ei siis enää sytytä ja jos haluat vielä pyöreän naisen niin olen sellainen. Illat ovat niin yksinäisiä ja kapakat ei kiinnosta. Toivon sinulla olevan hyvät elämäntavat. Seksisuhde ei käy päinsä. Kaipaan hellyyttä rakkautta suudelmia ja aktiivista erotiikkaa mutta vain sen oman kullan kanssa.jos olet olemassa laita viestiä tulemaan.
Lähetetty 1.4.2024 klo 3:46, #117818

Ilmoitukseen vastaaminen

Voit vastata tälle ilmoittajalle lähettämällä tekstiviestin ISKURI 35000 + oma viestisi numeroon 17252. Lähetetyn tekstiviestin hinta on 1,90 euroa. Puhelinnumerosi ei välity viestin vastaanottajalle.

Voit lähettää tälle ilmoittajalle myös kuvaviestin lähettämällä viesti ISKURIKUVA 35000 + oma viestisi + kuva numeroon 179888. Lähetetyn viestin hinta on 3,90 euroa.

Tiesithän, että voit käyttää palvelua myös yleisimpien operaattoreiden prepaid-liittymillä? (Varmista, että liittymälläsi on tarpeeksi saldoa)

Ilmoittaja voi vastata sinulle Iskurin kautta tekstiviestillä tai voit antaa muun yhteystiedon vastauksessasi.

Tekstiviestin enimmäispituus on 160 merkkiä. Tätä pidemmät viestit lähtevät puhelimestasi useampana viestinä ja laskutetaan jokainen erikseen. Älä käytä vastausviestissäsi hymiöitä tai muita erikoismerkkejä, ne eivät välity vastaanottajalle ja vähentävät merkittävästi yhteen viestiin mahtuvien merkkien määrää.